Testa din mentala styrka och bli mer framgångsrik på jobbet

Få värdefulla verktyg för bättre prestation och välmående. Digitalt test och heldagsworkshop med Joakim Wedlund, executive coach och certifierad i utvecklingsverktyget MTQ Plus som kartlägger din mentala styrka. 13 november 2020.

Webbinarium: Hur du gör ekonomi av strategiska hälsoinvesteringar!

Webbinarium 28 januari 11.45-12.30: Hur jobbar du hälsostrategiskt på ett konkret och effektivt sätt? Hur kommer du igång? Hur ska du tänka för att räkna ekonomiskt på en satsning? Hur ska du argumentera för att övertyga skeptiker? Med Ann-Sofie Forsmark och Vickie Peolin.

Utbildning: Hälsostrategiska investeringar som ger effekt på hälsa och ekonomi

Utbildning, halvdag, digitalt: Hälsostrategiska investeringar som ger effekt på hälsa och ekonomi. Att investera i medarbetare är ett investera i verksamheten. Vi visar er hur ett hälsostrategiskt arbete genomförs och räknas hem. Utbildare är Ann-Sofie Forsmark & Vickie Peolin - två av Sveriges mest erfarna hälsostrateger.

Oxy Talks – samtal med Gröna Lunds vd Magnus Widell

Oxy Talks - Magnus Widell, vd Gröna Lund, om fritt fall och motivationens bergochdalbana Oxy Talks - premiär! Oxy bjuder in Magnus Widell som första gäst i ett gäng spännande 30 minuters samtal. Nyfiket undrar vi hur vd:n för Gröna Lund har haft det under det senaste året. Hur mår de på nöjesparken? Hur motiverar […]

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!