Oxy Talks – samtal med Gröna Lunds vd Magnus Widell

Oxy Talks - Magnus Widell, vd Gröna Lund, om fritt fall och motivationens bergochdalbana Oxy Talks - premiär! Oxy bjuder in Magnus Widell som första gäst i ett gäng spännande 30 minuters samtal. Nyfiket undrar vi hur vd:n för Gröna Lund har haft det under det senaste året. Hur mår de på nöjesparken? Hur motiverar […]

Oxy Talks – med Fannys Förebilder

Du som investerar i jämställdhet vinner Få med dig tips på hur du stärker jämställdhetsarbetet! Välkommen att ta en paus från hybridkaoset och huvudbryn över hur vi ska överleva i allt nytt och konstigt. I kommande Oxy Talks pratar vi inte om något nytt egentligen. Men vi behöver prata om det. Fanny Widman är vår […]

Oxy Talks – med Elin Almén

Elin Almén om humor och improvisation som verktyg för arbetsrelationer och ledningsarbete. Mer pengar genom humor. Vi skojar inte!

Oxy Talks – Work Life balance

Work Life balance - hållbarhet - investera i hälsa på jobbet. Med Sara J Corin, Fredrik Karlsson, Ann-Sofie Forsmark och Sanna Balsvik.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!