Förändringsledare kostar pengar. Men har du tänkt på vad det kostar att driva en ineffektiv organisation?

Oxy Group är förändringsledare och coacher som syresätter organisationer genom att utveckla ledare, team, medarbetare och hela organisationer. Med konkreta insatser skapar vi mer effektivt samarbete och minskar kostnader för energispill. Vi hjälper dig och dina kollegor med att leda eller stötta er i utvecklingsprocesser för att skapa psykologisk trygghet, effektivt samarbetande team, goda kommunicerande ledare och en hälsofrämjande engagerande arbetskultur. Konsulter och coacher för konkret utveckling - vi gör verkstad av snack!

 

 

Vill du och dina kollegor ha en syreinjektion? 

Vårt huvuderbjudande är facilitering av utveckling genom våra förändringsledare och coacher. Men syreboostar också genom inspirerande föreläsningar med konkreta verktyg, kortare utbildningar och moderatorstöd till att skapa värdefulla event internt och externt. Vi arrangerar också livestreamade event. Läs mer och kontakta oss för förslag!

Föreläsningar, utbildningar och workshops

Livestreamade kundevents (er egen version av Oxy Talks)

 

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!