Corporate Athlete

I Oxy Groups program Corporate Athlete coachas du i att utveckla förmågor för att optimera prestation och hålla över tid. Efter programmet är du en Corporate Athlete som har lättare för att prioritera rätt, hantera tidsplanering, tankemönster och känslor, använda fysisk aktivitet och återhämtning som medel för att prestera, bygga nya vanor m.m. Och du har roligt ihop med kollegor under tiden. 

 Corporate Athlete-programmets upplägg

  • Tid: Sex månader, 2-3 timmar per månad
  • Format: Digitalt eller irl, individuell utveckling i grupper om 6-30 personer
  • Riktat till: Individer som vill utveckla både prestation och hållbarhet
  • Utvecklingsledare: Oxykonsulter med hög kompetens inom individuell utveckling, facilitering & coaching. 

Innehåll:

Nyttja värderingar för att prioritera, smart time management, hjärnans funktion, fysisk energi och återhämtning för hållbar effektivitet, optimera tankemönster och känslorna för bättre prestation och relationer, kommunikation, skapa nya hållbara beteenden.

Mellan träffarna har deltagare material och verktyg att arbeta med och öva på. 

Möjliga tilläggsdelar (om minst 6 personer anmäls): Ledarskapsträning för inkludering, Mångfald och jämställdhet, Kommunikation/svåra samtal för ledare, Presentationsteknik, Utveckla din emotionella intelligens m.m.

 Varför Corporate Athlete-programmet?

Vi tror på att optimera prestationer på ett hållbart sätt utifrån individuella förutsättningar. Vi tror på alla VILL prestera sitt bästa och behöver må bra för att göra det. Vi tror också på att “vara hållbar” inte är lika med “jobba mindre”. Vi kan jobba mycket och i högt tempo, bara vi vet var våra gränser går och hur vi lägger in tid för återhämtning. Gemensamt för alla är att vi behöver självkännedom och verktyg för att utveckla förmågor för att vara vårt bästa. Som atleter. Corporate Athlete-programmet ger bättre självkännedom och utvecklar de kompetenser som World Economic Forum (WEF) anser vara viktigast för dagens och framtidens arbetsliv; analytisk förmåga, stresstålighet, social kompetens och kritiskt tänkande. 

Kostar det något?

Egentligen inte. Det är en investering som ger tillbaka direkt. En enda ledare eller medarbetare som effektiviserar sitt arbete och/eller skapar motståndskraft mot negativ stress sparar hundratusentals kronor åt sin organisation varje år. Att “bli satsad på” har ett stort värde för engagemang och för att behålla och rekrytera nya medarbetare.

Samla ihop 30 deltagare till ett program så blir det en mkt låg kostnad per individ. 

 

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!