Förändringsledning – partnerskap i utvecklingsprocesser

Samarbeten som gnisslar, ledningsgrupp som behöver jobba mer effektivt, lågt engagemang, rörigt under/efter omorganisation, stök i den hybrida arbetsplatsen, snabb tillväxt eller nedskärningar, svårt att behålla personal, ledare som inte får saker att hända, konflikter som stjäl tid och energi, haltande jämställdhet, osäkerhet och otydlig kommunikation, lågintensiv ohälsa som kostar pengar och effektivitet…

Minska energispill och spara pengar 

Det finns många skäl till att ta hjälp utifrån. Inte minst för att ett utifrånperspektiv ofta gör förändringar mer effektiva. Och för att konsulter och coacher tar med sig erfarenhet från andra uppdrag. Vi jobbar alltid i nära samarbete kunden för att de ska fortsätta att driva allt vidare när vi är ute ur bilden.

Oxy Group har den samlade kompetens många kunder behöver för att med externt perspektiv analysera situationen och komma tillrätta med de verkliga problemen. Som partner i förändringsprocesser gör vi verkstad av snack och är modiga i vår rådgivande roll.

Fokus på beteenden

Det finns många metoder och teorier för att genomföra strategisk förändring. Det viktiga, enligt oss, är att fokusera på så konkreta beteenden som möjligt. En metod vi gärna använder är OBM (Organisational Behaviour Management) som ger effektiva verktyg för att förstå vilka förändringar organisationer behöver göra för att nå bättre resultat. Att fokusera på hur vi rent konkret samarbetar och genomför aktiviteter ger goda förutsättningar att nå fram till önskade KPI:er och mål. Läs mer om OBM och ett case där vi jobbar med OBM-förflyttning för en kund i dag.

"

Vi på på E.ON är otroligt glada och stolta över att få jobba med dessa fantastiska människor som hjälper, utmanar och leder oss på resan mot en bättre och ”varmare” arbetsplats där alla får plats! Genom att skapa bättre relationer och reflektera över våra beteenden skapar väl fungerande och effektiva team! Vi längtar till våra seminarier, trots att de kan vara utmanande, för vi älskar att lära oss mer - Vickie Peolin och Mikael Lundström ni är grymma. Tack Oxy Group.
- Urban Schill, Head of business IT Engergy Networks at E.ON

"

Nice, useful, engaging and fun session with us! We really enjoyed it and the whole team was buzzing about it afterwards so we consider it a huge success.
- Chef på Nasdaq efter workshop inom Effektiv och hållbar prestation

"

Vi vill att våra anställda ska få bästa möjliga verktyg att hantera förändring, och stressen som kan komma med den. Därför skapade vi under våren 2021 programmet ”Upgrading yourself for tomorrow – a sustainable worklife program” tillsammans med vår partner Oxy Group. Programmet ger tydlig och användbar vägledning i syfte att skapa ökat välmående för alla anställda.
- Karin Schreil, Sverigechef TietoEvry 

"

Jag kan verkligen rekommendera att jobba tillsammans med Oxy Group! De har varit riktigt proffsiga, lyhörda och adaptiva utifrån de behov som dykt upp på vägen. Vi har haft workshops i hälsofrämjande ledarskap som har varit väldigt uppskattade av deltagarna. Jag kan verkligen tänka mig jobba tillsammans med Oxy Group igen.
- Filippa Finnström, HR Business Partner MTR

"

Vi på Competensum har anlitat Oxy Group i våra HR-nätverk och kan varmt rekommendera dem. Vår bild är att de med fördel kan vara en samarbetspartner vid insatser över längre tid i organisationen, men även tillfälliga, kompetenshöjande och ögonöppnande insatser ger stort värde!

"

Ett smart koncept! Oxy Group har verkligen boostat vår organisation och våra team med ny energi.

"

Joakim Wedlund på Oxy Group var en trovärdig och engagerande talare. Hans föreläsning var både tankeväckande, rolig och helt rätt i tiden. Även nu långt efteråt pratar vi om vi är personer som tar jobbet med i det privata eller det privata med till jobbet.

"

Kan varmt rekommendera Oxy Groups utbildningar och workshops om ledarskapsutveckling.

Hur kan vi hjälpa er?

Vill ni utvecklas inom något område på arbetsplatsen? Vet ni inte var ni ska börja? Vi vet hur. Kontakta oss.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!