Hållbara medarbetare med Corporate Mindfulness

Med Karin Otterbjörk

Ett medarbetarprogram som främjar utveckling av deltagarnas hjärna, leveransförmåga och hållbarhet.

Hållbara medarbetare med Corporate Mindfulness är utbildningen som bygger på en modern tolkning av mindfulness och neuroledarskap samt hur vi kan applicera det i arbetslivet. Sedan drygt 10 år tillbaka har många av världens mesta framgångsrika organisationer förstått att deras viktigaste resurser är medarbetarnas mentala kapacitet. Att tillvarata och stärka hjärnan är en av de viktigaste strategierna för organisationer i framkant. Det är också bakgrunden till att fler och fler organisationer låter sina medarbetare genomgå utbildningar som stärker den kognitiva kapaciteten, något som ger förutsättningar för ett hållbart och effektivt genomfört arbete.

Programmet utgår från den senaste hjärnforskningen och innehåller övningar i hur vi kan lära oss att samarbeta med hjärnan istället för motarbeta den samt hur vi kan bygga upp den. Språkbruk och övningar är anpassade för företagsvärlden.

Utbildningen vänder sig till ledare och medarbetare och ges både live alternativt som digitala träffar. Varje tillfälle har ett tema som i utbildningens helhet skapar grunden för ett hållbart arbetsliv och en hållbar organisation.

Tid: 6-8 kurstillfällen på två timmar vardera (2,5 h vardera för den digitala varianten). Finns önskemål om annat upplägg går det att anpassa leverans och genomförande efter det.

Om Karin Otterbjörk

År 2013 bytte Karin Otterbjörk yrkesbana från en 15-årig bakgrund som chef till att jobba som utbildare, workshopledare, mentor och coach. Idag använder hon sin bakgrund, som kompletterats med beteendekunskaper, för att skapa förändringar i organisationer, team, avdelningar samt hos enskilda ledare och medarbetare.

Karin jobbar ofta med självledarskap, hållbarhet, kommunikation, ledarskap och grupputveckling. Hon drivs av att hjälpa och utveckla organisationer samt ledare att nå sina resultat på ett hållbart och effektivt vis. Det gör hon genom att lära ut och motivera till att jobba utifrån de sätt som optimerar och skapar hållbarhet hos oss människor.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!