Interim HR & outsourcing

Många organisationer som är i en växtvärksfas och/eller behöver förstärka med rätt kompetens men inte kan eller har tid att anställa, har mycket att vinna på att ta in expertis under en tillfällig period. Vi kan kalla det interim inom HR eller som ledare, eller konsultstöd till HR/ledning. Det kan också vara klokt att ta in extern expertis för att styra om eller få hjälp med att lyfta HR/hälsostrategiskt arbete till en annan nivå där rätt insatser genomförs för att få verksamheten att bli mer lönsam. 

HR: interim, outsourcing och förändringsledning

Oxy Group hjälper kunder med interim, outsourcing och förändringsledning för HR och verksamheten, antingen som tillfälligt externt konsultstöd eller som längre interim-tjänster och/eller outsourcing. Vi hjälper kunder att bygga moderna HR-funktioner för organisationer som är i växtvärksfasen och skapar rätt förutsättningar för HR-frågor och stöd till ledare.

Interim eller outsourcing

Våra HR-strateger och förändringsledare med lång ledarskapserfarenhet kan i vissa fall gå in på interimuppdrag. Under den tiden gör vi naturligtvis de uppgifter som är löpande och behöver genomföras, och hjälper samtidigt kunden att identifiera vilka behov som finns och hur kunden kan bygga ihop kompetenser som verkligen ger rätt effekt.

Vi är gärna kunders löpande proaktiva strategiska HR-partner, antingen om ni väljer att outsourca hela HR eller ha ett löpande externt stöd. Vi hjälper er skapa en arbetsplats där alla vet vad de gemensamt jobbar för, vem som gör vad, hur det ska ske och har förutsättningar för det.

Vi bidrar med den senaste kunskapen om HR och ledarskap, och vi bygger in enkelhet och effektivitet i processerna. 

Nyfikenhet och inkluderande ledarskap

Nyfikenhet och inkluderande ledarskap

Nyfikenhet och inkluderande ledarskap – träna dig till en bättre inkluderande ledare genom att använda din nyfikenhet. Blogg av Oxy Groups Urban Björn.

Hållbart ledarskap bygger friska och framgångsrika organisationer

Hållbart ledarskap bygger friska och framgångsrika organisationer

Ledare som jobbar strategiskt med sin egen hälsa är mer närvarande och uppmärksamma på det som sker i sin grupp och i omvärlden. De har enklare att fatta rätt beslut och göra prioriteringar, är mer positiva och har lättare att agera och hantera hög press och stress.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!