Kommunikation och ledare

Efterfrågar medarbetare tydlig och klar kommunikation? Vi hjälper ledare med konkreta finjusteringar som ger resultat.

Skicka förfrågan om individuell handledning för bättre kommunikation – från 15 000 kr / individ 

Bristfällig kommunikation med medarbetare gör oss till sämre ledare och det kostar pengar. Många vet hur de ska göra i teorin, men gör det inte. Andra tror att de vet, men behöver vända mer åt att ställa frågor än att informera.

Kommunikation och ledare är två delar i verksamheter som verkligen behöver fungera för att den ska vara effektfull och ha engagerade nöjda medarbetare. 

Digital individuell handledning

Den individuella handledningen sker i en serie av minst fyra digitala möten som bokas en tid som passar ledaren. Handledningsmötena är från 55 min till 25 min långa enligt en plan vi tar fram tillsammans.

Vi arbetar med ledarens verkliga situationer och uppgifter. Konkreta planer för kommunikation i möten, mail och andra kanaler. Vi testar och utvärderar. Rak rådgivning och transparenta möten för snabbt och effektfullt resultat. Vid önskemål kan Oxy Groups handledare delta vid fysiska eller digitala möten för att i efterhand ge råd om förbättringar. 

Våra konsulter för kommunikation & ledarskap har själva lång erfarenhet av ledarskap och hög kompetens inom kommunikationsstrategi.

"

Vi på på E.ON är otroligt glada och stolta över att få jobba med dessa fantastiska människor som hjälper, utmanar och leder oss på resan mot en bättre och ”varmare” arbetsplats där alla får plats! Genom att skapa bättre relationer och reflektera över våra beteenden skapar väl fungerande och effektiva team! Vi längtar till våra seminarier, trots att de kan vara utmanande, för vi älskar att lära oss mer - Vickie Peolin och Mikael Lundström ni är grymma. Tack Oxy Group.
- Urban Schill, Head of business IT Engergy Networks at E.ON

"

Nice, useful, engaging and fun session with us! We really enjoyed it and the whole team was buzzing about it afterwards so we consider it a huge success.
- Chef på Nasdaq efter workshop inom Effektiv och hållbar prestation

"

Vi vill att våra anställda ska få bästa möjliga verktyg att hantera förändring, och stressen som kan komma med den. Därför skapade vi under våren 2021 programmet ”Upgrading yourself for tomorrow – a sustainable worklife program” tillsammans med vår partner Oxy Group. Programmet ger tydlig och användbar vägledning i syfte att skapa ökat välmående för alla anställda.
- Karin Schreil, Sverigechef TietoEvry 

"

Jag kan verkligen rekommendera att jobba tillsammans med Oxy Group! De har varit riktigt proffsiga, lyhörda och adaptiva utifrån de behov som dykt upp på vägen. Vi har haft workshops i hälsofrämjande ledarskap som har varit väldigt uppskattade av deltagarna. Jag kan verkligen tänka mig jobba tillsammans med Oxy Group igen.
- Filippa Finnström, HR Business Partner MTR

"

Vi på Competensum har anlitat Oxy Group i våra HR-nätverk och kan varmt rekommendera dem. Vår bild är att de med fördel kan vara en samarbetspartner vid insatser över längre tid i organisationen, men även tillfälliga, kompetenshöjande och ögonöppnande insatser ger stort värde!

"

Ett smart koncept! Oxy Group har verkligen boostat vår organisation och våra team med ny energi.

"

Joakim Wedlund på Oxy Group var en trovärdig och engagerande talare. Hans föreläsning var både tankeväckande, rolig och helt rätt i tiden. Även nu långt efteråt pratar vi om vi är personer som tar jobbet med i det privata eller det privata med till jobbet.

"

Kan varmt rekommendera Oxy Groups utbildningar och workshops om ledarskapsutveckling.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!