Darya Anisi

Oxy Group konsult Darya Anisi

Darya Anisi

”För att lyckas som ledare behöver du anpassa ditt ledarskap utifrån varje given situation, team och individ. Det här kräver hög analytisk och emotionell förmåga. Det fina är att det går att träna upp dessa förmågor. Jag hjälper dig konkret att hitta ditt sätt att leda!”

Darya har mångårig erfarenhet som chef i förändringsskeden samt som HR-chef. Som organisationskonsult och coach anlitas hon främst för utveckling av ledare och ledningsgrupper. Med Darya skapas högpresterande team och ledningsgrupper. Hon är examinerad civilingenjör och beteendevetare (kandidatexamen i psykologi) samt certifierad ICF-coach (PCC). Darya har stor egen erfarenhet av att leda i förändring och har varit chef för både arbetsgrupper och chefsgrupper. Som verksam i stora multinationella bolag och i mindre ägarledda företag har hon djup förståelse för de olika organisatoriska förutsättningar som finns, och borde finnas på plats.

Darya Anisi anlitas främst för:

Ledarskapsutveckling

Coaching & chefshandledning

HR-utveckling

Team Pro – Lead Forward – Oxy EQ

Fler Oxykonsulter

Emma Vallin

Emma Vallin

Team- och individutveckling, executive coaching och hållbar prestation.

läs mer

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!