First Aid Kit för hållbar prestation

Med Pernilla Aspe

Förstå skillnaden mellan funktionell och dysfunktionell prestation – skillnaden mellan prestationskrav och ambitionsglädje.

Hur påverkar din attityd till dig själv och din attityd till din prestation ditt sätt att leverera?
Vad leder till krav på perfektion och vad leder till glädjen att utvecklas? Hitta fram till den sunda prestationen och ambitionen.

Tid: Från 60 min och uppåt – anpassas efter kund och behov

Om Pernilla Aspe

Pernilla Aspe är KBT- & Actterapeut och certifierad coach och vill vara med och bidra till bättre arbetsrelationer och hållbara beteenden i organisationer. I feedback får hon ofta höra att hon skapar engagemang, vinner människors förtroende, är kunnig och respektfullt utmanar till förändring. Pernilla har erfarenhet av ledarskap och verksamhetsutveckling, både som anställd och som entreprenör, vilket skapar trovärdighet när hon hjälper företag och organisationer att arbeta med kultur, utveckling av ledarskapsförmågor, konflikt- och stresshantering. Pernilla trivs lika bra i utbildarrollen som i rollen som individuell ledarskapscoach eller terapeut.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!