Ledarskapsutveckling: Samtalets ädla konst

Med Pernilla Aspe

Lär dig behärska ledarskapets vassaste nyckel – samtalet. Vinn respekt och förtroende och skapa tillitsfulla relationer.

Tid: Från 60 min och uppåt – anpassas efter kund och behov

Om Pernilla Aspe

Pernilla Aspe är ICF-certifierad coach, ledarskapsutvecklare och  KBT- & Actterapeut och vill vara med och bidra till bättre arbetsrelationer och hållbara beteenden i organisationer. I feedback får hon ofta höra att hon skapar engagemang, vinner människors förtroende, är kunnig och respektfullt utmanar till förändring. Pernilla har erfarenhet av ledarskap och verksamhetsutveckling, både som anställd och som entreprenör, vilket skapar trovärdighet när hon hjälper företag och organisationer att arbeta med kultur, utveckling av ledarskapsförmågor, konflikt- och stresshantering. Pernilla trivs lika bra i utbildarrollen som i rollen som individuell ledarskapscoach eller terapeut.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!