Föreläsningar & utbildningar

Boosta arbetsplatsen, gruppen eller dig själv med föreläsningar och utbildningar. Vi är AFA-godkända utbildningsanordnare så ofta går det att få 50 % rabatt på våra utbildningar i ledarskap och arbetsmiljö.

Varje föreläsning kan göras till längre utbildning, varje utbildningar kan göras till kortare föreläsning.

Välj mellan en mix av First aid kit för hållbar prestation, Sömnkunskap för en bättre morgondag, Blanda en hjärnsmart cocktail, Arbetsmiljö för chefer, Modernt hälsofrämjande ledarskap, Proaktiv stresshantering…

Vi ser föreläsningar och utbildningar som en start på något mer. Vi får möjlighet att lära känna varann lite innan vi går vidare och hjälper er med hälsostrategiska satsningar, utvecklingsprocesser och partnerskap.

Våra föreläsningar är ofta inriktade på hur medarbetare kan leda sig själv, samarbeta med varandra och våra hjärnor, ta ansvar den egna hållbarheten m.m.

Våra utbildningar varierar i omfattning och anordnas främst för en organisation, men ibland håller vi dem öppna för att anmälan från olika håll. Vi kör digitalt eller IRL.

  Hållbart ledarskap bygger friska och framgångsrika organisationer

  Hållbart ledarskap bygger friska och framgångsrika organisationer

  Ledare som jobbar strategiskt med sin egen hälsa är mer närvarande och uppmärksamma på det som sker i sin grupp och i omvärlden. De har enklare att fatta rätt beslut och göra prioriteringar, är mer positiva och har lättare att agera och hantera hög press och stress.

  Medarbetarskap och ledarskap skapar friska arbetsplatser

  Medarbetarskap och ledarskap skapar friska arbetsplatser

  Är ett framgångsrikt ledarskap ens är möjligt om det i grunden inte finns ett gott medarbetarskap? Kanske är kombinationen medarbetarskap och ledarskap nyckeln till att skapa sunda arbetsplatser och välmående medarbetare?

  Relevanta nyheter från Oxy!

  Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

  Ja tack!

  Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!