HR-utveckling

HR-utveckling för organisationer som är i växtvärksfasen och behöver förstärka med rätt kompetens och frigöra tid för ledningen. Och för er som vill få hjälp med att fokusera på strategisk proaktiv och hälsofrämjande HR.

Rätt förutsättningar för HR är avgörande

HR-utveckling är ett av de viktigaste utvecklingsområdena för många arbetsgivare nu.
Vi bygger en modern HR-funktion för organisationer som är i växtvärksfasen och behöver frigöra tid från ledningen som hittills försökt rodda allt. Att skapa rätt förutsättningar för HR-frågor är avgörande för verksamhetens utveckling. Oavsett om det heter HR, people and culture eller något annat fiffigt.

Våra HR-strateger och förändringsledare med lång ledarskapserfarenhet hjälper er identifiera vilka behov ni har och hur ni kan bygga ihop kompetenser som verkligen ger rätt effekt.
Outsourca till Oxy eller komplettera er interna funktion med oss. Vi kan vara er proaktivt strategiska HR-partner. Vi hjälper er skapa en arbetsplats där alla vet vad de gemensamt jobbar för, vem som gör vad, hur det ska ske och har förutsättningar för det.

Vi bidrar med den senaste kunskapen om HR, flera olika kompetenser med lång erfarenhet inom HR, ledarskap och kommunikation. Vi bygger in enkelhet och effektivitet i processerna och är med som er partner under allt från några månader till för alltid. Så länge ni behöver oss helt enkelt.

Nyfikenhet och inkluderande ledarskap

Nyfikenhet och inkluderande ledarskap

Nyfikenhet och inkluderande ledarskap – träna dig till en bättre inkluderande ledare genom att använda din nyfikenhet. Blogg av Oxy Groups Urban Björn.

Hållbart ledarskap bygger friska och framgångsrika organisationer

Hållbart ledarskap bygger friska och framgångsrika organisationer

Ledare som jobbar strategiskt med sin egen hälsa är mer närvarande och uppmärksamma på det som sker i sin grupp och i omvärlden. De har enklare att fatta rätt beslut och göra prioriteringar, är mer positiva och har lättare att agera och hantera hög press och stress.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!