Sömnanalys & coaching

Med Lisa Carpevi

Fokus på sömn är en del av en sund arbetsmiljöstrategi eftersom dålig sömn leder till att:

  • ork och produktivitet försämras
  • kreativiteten minskar
  • ledaregenskaper naggas i kanten
  • problemlösnings- och samarbetsförmågan försämras
  • hälsan påverkas negativt både på kort och lång sikt

Som arbetsgivare kan du hjälpa dina medarbetare med att fokusera på att förbättra sömn och skapa bättre arbetsprestation, hållbarhet och glädje.

Analys & återkoppling

Vi börjar med en omfattande analys och kartläggning med ett ca 1,5 timme långt frågesamtal (fysiskt eller digitalt), tre dagars Firstbeat livsstilsanalys med kroppsmätning av aktivitet och vila, sömndagbok, sammanställande av analys samt digital återkoppling med rekommendation.

Coaching

För den som behöver konkret hjälp med att förbättra sin sömn för att förbättra livskvalitet och arbetsprestation: Lisa Carpevi erbjuder KBT-baserad sömncoachning, sömnkunskap i skriftlig och/eller digital form, genomgång av rutiner samt sömnrestriktion under en period för att du ska få chans att lära om och få till din optimala sovtid. 

Om Lisa Carpevi

Lisa Carpevi är utbildad inom pedagogik, beteendevetenskap, basmedicin, yoga/meditation och coachning. Sedan fem år tillbaka hjälper hon människor som har det trassligt med sömnen på ett eller annat sätt. Det kan handla om allt från tillfälliga sömnproblem till att man vill sluta med sömntabletter. Dessutom arbetar hon gentemot företag med att kartlägga personalens sömnvanor, samt med att föreläsa och utbilda om sömn och sömnlöshet. Lisa har själv erfarenhet av många års sömnlöshet och inspirerar även med sin egen sömnresa.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!