Förändringsledning och partnerskap i utvecklingsprocesser

Funkar inte jobbet som den väloljade maskin du skulle önska?

Har du tänkt på vad det kostar att driva en ineffektiv organisation?

Oxy Group är förändringsledare och coacher som utvecklar team, ledare, medarbetare och organisationer. Vi är er partner för utveckling och gör konkreta insatser som löser de verkliga problemen. Det handlar om psykologisk trygghet, effektiva samarbetande team, goda ledare och en hälsofrämjande engagerande arbetskultur. Gärna långsiktiga processer med hjälp av OBM, organisational behavior management.

 

Föreläsningar & Oxy Talks för kunder

Letar ni efter en föreläsare, moderator eller vill ha hjälp med event?

Behöver ni en syreinjektion till arbetsplatsen eller konferensen?

Oxy Group erbjuder kunskap och konkreta verktyg inom ledarskap, psykologisk trygghet, inkludering av mångfald, engagemang, mental tuffhet, emotionell intelligens, hälsofrämjande kultur och hur vi undviker att hamna på sjukhus.Vi ordnar Oxy Talks-event för kunder, föreläser och modererar. Kunskapshöjande syreinjektioner som boostar era interna processer!

 

Hos oss kan din organisation få ekonomiskt stöd på upp till 70% av kostnaden för arbetsmiljöutbildningar

Vi är godkända av AFA som utbildningsanordnare inom arbetsmiljö.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!