Oxy Talks för kunder – Customer Talks

Customer Talks är ett effektfullt, lättillgängligt och proffsigt sätt att lyfta frågor internt och externt. Konceptet är en vidareutveckling av våra egna Oxy Talks där vi kommunicerar våra frågor. Kanske kan det vara något för er i samband med starten av ett nytt ledarskapsprogram, en ny hälsosatsning, en ny vd eller ett nytt employer branding-koncept? Från 25 000 kr!

Se filmen nedan för att höra vad Oxy Groups kund Essity tänkte när de anlitade oss för ett Essity Talks!

Ställ en fråga om detta här! 

Färdigt koncept – anpassat efter er

Vi använder Oxy Talks-konceptet och vår inarbetade effektiva process för att skapa en livesändning (digital eller hybrid med publik fysiskt i rummet under samtalet) som vi spelar in och ni kan använda i olika sammanhang. Vår moderator Sanna Balsvik och gärna en expert från Oxy Group deltar i samtalet tillsammans med representanter från er. Vi projektleder och ordnar eventet. 

Titta på våra Oxy Talks för inspiration!

Moderator Sanna Balsvik

Sanna Balsvik är moderator, konferencier, programledare och facilitator. Hon har lång erfarenhet av att stå på scen och leda alla typer av möten och konferenser, både live och digitalt, och har en stor kameravana. I sitt bagage har hon tjugo års erfarenhet av ledarskap som chef och ledare vid Sveriges Television där hon praktiskt arbetat med att driva processer och leda verksamheter. Sanna tar i dag främst uppdrag som moderator, eventstöd och som facilitator för förändringsprocesser och grupputveckling.

Som moderator har Sanna en naturlig scennärvaro och kontakt med publiken som främjar interaktivitet och delaktighet och även skapar en öppen och trygg stämning på scen. Alltid väl förberedd, med en god timing och spontan humor, bemästrar Sanna både en större och mindre publik tillika det uppsluppna men även det mer allvarliga. Med sin kunskap och erfarenhet av ledarskap och möten och presentationer kan Sanna också hjälpa till med upplägg, manus och förberedelser.

Citat om Sanna Balsvik:
“Med stort engagemang och hög professionalitet modererade Sanna Uppsala kommuns chefsdagar under hösten. På ett enastående och tryggt sätt orkestrerade Sanna ett mångfacetterat programinnehåll med ett flertal inslag och snabba skiften mellan underhållning, panelsamtal, anföranden och interaktivitet. Sanna var inte bara moderator utan även ett ovärderligt processtöd och ett mycket gott bollplank för mig som ansvarig för framtagandet av året Chefsdagskoncept.” Sharon Emanuel, Uppsala kommun

“Vi har anlitat Sanna som moderator vid flera hybridevent. Hon är påläst och lätt att samarbeta med och hon utstrålar ett proffsigt och charmigt lugn inför sin publik. Hennes engelska är utmärkt och hon kommer alltid ihåg att involvera den digitala publiken. Som projektledare känns det väldigt tryggt att ha Sanna vid rodret!” Sophia Loader, projektledare och eventansvarig, Tysk – Svenska Handelskammaren

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!