AI-utbildning och AI-strategi

AI-utbildning och AI-strategi för alla företag och organisationer som vill ha hjälp att hänga med i AI-utvecklingen. Vi hjälper er att öka kunskapen om AI och samtidigt hjälpa människorna i verksamheten att hantera utvecklingen. Oxy Groups konsult Daniel Karlsson är PhD med lång erfarenhet av projektledning inom teknik och verksamhetsutveckling, och har nu hög kompetens inom AI och dess påverkan på människor, verksamheter och branscher. I mer omfattande processer kombinerar vi hans insatser med våra andra Oxykonsulter för att med förändringsledning och coaching hjälpa team och ledare att börja i rätt ordning och ta steg för steg för att ta sig an de möjligheter – och de utmaningar – AI innebär.

AI-utbildning och rådgivning för rätt AI-strategi och AI-policy

Vi hjälper våra kunder med allt från kortare AI-utbildning för ledningsgrupper, till processer där vi hjälper verksamheter att ta fram en AI-strategi, AI-policy och förändringsledning genom träning för ledare och medarbetare.

För ledningsgruppen fokuserar vi på hur vi kan inspireras av verktyg som ChatGPT, men också vilka risker vi behöver ha i åtanke samt hur verksamheten kan få ut maximalt värde av AI-verktygen först efter att vi har skapat förhållningssätt och riktlinjer kring användandet i det dagliga arbetet i verksamheten.

För medarbetare håller vi gärna konkreta workshops, kanske men en inspirationsföreläsning som start, med direkt koppling till vilken strategi och förhållningssätt ledningen har valt. Några inslag i föreläsningen/workshops kan vara: Häng med i AI-snacket, Varför exploderar AI just nu? Vågar du lita på AI? Hur hänger du med?

Våra utbildningar/processer/föreläsningar anpassas för att vara rätt för kundens bransch.

AI-utbildningen “AI Athlete”

För de verksamheter som verkligen vill ligga i framkant inom AI och samtidigt skapa en verksamhet med verktyg och en kultur som anammar förändring, rekommenderar vi AI Athlete-programmet. Det är ett mer djuplodande program som ger möjlighet för medarbetare att dela erfarenheter, träna på verktyg inom ramarna för verksamhetens strategi och riktlinjer, samt utvecklas tillsammans på ett roligt sätt under ca ett halvårs tid. Det är en mycket förmånlig investering om ni ett är gång på ca 20-30 personer i samma grupp. Jämför upplägget med vårt program Corporate Athlete där vi fokuserar på att optimera prestation. Under ca sex månader ses en grupp om max 30 personer för träning på AI, självledarskap, hantering av förändring och stresshantering. Eller annat fokus om kunden vill passa på att jobba med kultur, attityder m.m.

Läs mer om Daniel Karlsson på LinkedIn

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!