Corporate Athlete

Svårt att få till worklife balance? Svårt med tidsplanering och återhämtning? Svårt få till helheten i det holistiska perspektivet på hälsa? Svårt att hantera irritation på möten? Bli en Corporate Athlete i stället! Vi hjälper dig och dina kollegor att utveckla förmågor för att optimera prestation & hålla över tid. Ett tids- och kostnadseffektivt upplägg för effektiv individuell utveckling i grupp. Och roligt! Förbättrar sammanhållning, samarbete och prestation samtidigt.

Corporate Athlete-programmets upplägg

Programmet är digitalt eller IRL, på svenska eller engelska – ni väljer. Vi kan också mixa att ses digitalt och fysiskt. Vid sex tillfällen under sex-tolv månader möter vi er i grupper om 6-30 personer (samma pris oavsett storlek på grupp), ca 2-3 timmar en gång per månad. Mellan träffarna har deltagare material och verktyg att arbeta med och träna på. Vi som leder Corporate Athlete är seniora Oxykonsulter med mycket hög kompetens inom utveckling, hälsostrategi, facilitering & coaching. 

Du lär dig:

  • att uppnå hälsa i ett holistiskt perspektiv
  • prioritering och time management
  • hur du kan nyttja hjärnans funktion
  • hur fysisk energi och återhämtning på rätt sätt hjälper dig optimera på hög nivå utan att dräneras
  • optimera tankemönster och känslor för bättre prestation och relationer
  • utveckla din kommunikationsförmåga
  • hur du skapar nya beteenden på ett hållbart sätt

Vi lägger gärna till eller byter ut innehåll, beroende på era behov och önskemål. Vi har till exempel spetskompetens inom mångfald, jämställdhet och inkludering hur du skapar effektiva möten.

Corporate Athlete & World Economic Forum 

Corporate Athlete-programmet utvecklar de kompetenser som World Economic Forum (WEF) anser vara viktigast för dagens och framtidens arbetsliv; analytisk förmåga, stresstålighet, social kompetens och kritiskt tänkande. Det är inte individernas ansvar att få företag att skapa förutsättningar för hållbar effektivitet – men vi har alla ett ansvar att ta hand om oss och prestera så bra vi kan. Vi tror på att hjälpa organisationer, grupper och individer med att optimera prestationer på ett hållbart sätt. De allra flesta vill prestera sitt bästa och må bra under tiden. Om vi vet var våra gränser går och hur vi lägger in tid för återhämtning, kan vi prestera på en hög nivå hela tiden. Gemensamt för alla är att vi behöver självkännedom och verktyg för att utveckla förmågor för att vara vårt bästa. Som atleter. 

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!