Corporate Athlete

Svårt med tidsplanering och prioritering? Svårt att hantera irritation under möten? Dränerad efter jobbet?

Bli en Corporate Athlete i stället! Vi hjälper dig och dina kollegor att utveckla förmågor för att optimera prestation & hålla över tid. Ett tids- och kostnadseffektivt upplägg för effektiv individuell utveckling i grupp. Och roligt! Förbättrar sammanhållning, samarbete och prestation samtidigt.

Corporate Athlete-programmets upplägg

Programmet är digitalt eller IRL – ni väljer. Vi kan också mixa att ses digitalt och fysiskt. Vid sex tillfällen under sex månader möter vi er i grupper om 6-30 personer (samma pris oavsett storlek på grupp), ca 2-3 timmar en gång per månad. Mellan träffarna har deltagare material och verktyg att arbeta med och öva på. Vi som leder programmet är seniora Oxykonsulter med mycket hög kompetens inom utveckling, facilitering & coaching. 

Du lär dig:

  • prioritering och time management
  • hur du kan nyttja hjärnans funktion
  • hur fysisk energi och återhämtning på rätt sätt hjälper dig optimera på hög nivå utan att dräneras
  • optimera tankemönster och känslor för bättre prestation och relationer
  • utveckla din kommunikationsförmåga
  • hur du skapar nya beteenden på ett hållbart sätt

Vill ni lägga till fler delar kan vi bygga på med ledarskapsträning för mångfald, jämställdhet och inkludering, kommunikation/svåra samtal för ledare, presentationsteknik, hjälpa varandra undvika psykisk ohälsa m.m.

Corporate Athlete & World Economic Forum 

Corporate Athlete-programmet utvecklar de kompetenser som World Economic Forum (WEF) anser vara viktigast för dagens och framtidens arbetsliv; analytisk förmåga, stresstålighet, social kompetens och kritiskt tänkande. Det är inte individernas ansvar att få företag att skapa förutsättningar för hållbar effektivitet – men vi har alla ett ansvar att ta hand om oss och prestera så bra vi kan. Vi tror på att hjälpa organisationer, grupper och individer med att optimera prestationer på ett hållbart sätt. De allra flesta vill prestera sitt bästa och må bra under tiden. Om vi vet var våra gränser går och hur vi lägger in tid för återhämtning, kan vi prestera på en hög nivå hela tiden. Gemensamt för alla är att vi behöver självkännedom och verktyg för att utveckla förmågor för att vara vårt bästa. Som atleter. 

Vad kostar det?

10 tkr / person om ni får ihop 30 personer till ett program. En enda medarbetare/ledare som effektiviserar sitt arbete och/eller skapar motståndskraft mot negativ stress sparar hundratusentals kronor åt sin organisation varje år. Och vilken employer branding!

Investering: 300 tkr för ett program med 6-30 deltagare.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!