Referenser
– några av Oxy Groups kunder & case

E.ON

Utveckling
av hela avdelningar för att utveckla kultur, samarbeten och ledarskap.

OSA-utredningar för fördjupad förståelse av status för strukturella och psykosociala förutsättningar.

Ledarskapsutbildning för alla ledare: Optimera hälsofrämjande ledarskapsbeteenden.

Cytiva

Utvecklingsprogram under ca 10 månader för ledare och medarbetare – Hållbara medarbetare & ledare i en hybrid tid.

Utveckling av modernt arbetssätt för ledningsgrupp, konkret support för ledare i att leda på ett hållbart effektivt sätt, medarbetarutbildning för hållbar prestation och individuell coaching.

Tietoevry

Sustainable Work Life Program – utvecklingsprogram för att skapa hälsofrämjande beteenden i organisationen med fokus på att leda i det hybrida och självledarskap. För Sverige och därefter globalt. Digitalt, på engelska.

Föreläsningar för ledare & medarbetare.

We Effect

Halvårslånga ledarskapsprogram för ledare i Asien och Afrika. Det goda ledarskapet, konflikthantering, kommunikation, feedback. Fokus på dialog, konkreta övningar, beteendeutveckling och att skapa sin egen personliga ledarhandbok.

Utveckling för ledare i små grupper, kombinerat med individuell coaching. Digitalt, på engelska.

Massive Entertainment

Heldagskonferens med föreläsning om Collaboration och övningar för att dra lärdomar från samarbetet under pandemin.

Teamutveckling

Rådgivning Learning & Development

MTR

Utbildningsprogram för ledare inom hälsofrämjande ledarskap i praktiken. Hur leda medarbetare på ett sätt som motverkar stress och skapa goda samarbeten. Stort fokus på dialog i små grupper och konkreta övningar utifrån ledarnas egna konkreta arbetssituation.

Utvecklingsstöd för HR på MTR Tunnelbanan med syfte att skapa ett mer proaktivt arbetssätt för att stödja organisationen i hälsofrämjande ledning och arbetssätt.

"

Vi på på E.ON är otroligt glada och stolta över att få jobba med dessa fantastiska människor som hjälper, utmanar och leder oss på resan mot en bättre och ”varmare” arbetsplats där alla får plats! Genom att skapa bättre relationer och reflektera över våra beteenden skapar väl fungerande och effektiva team! Vi längtar till våra seminarier, trots att de kan vara utmanande, för vi älskar att lära oss mer - Vickie Peolin och Mikael Lundström ni är grymma. Tack Oxy Group.
- Urban Schill, Head of business IT Engergy Networks at E.ON

"

Nice, useful, engaging and fun session with us! We really enjoyed it and the whole team was buzzing about it afterwards so we consider it a huge success.
- Chef på Nasdaq efter workshop inom Effektiv och hållbar prestation

"

Vi vill att våra anställda ska få bästa möjliga verktyg att hantera förändring, och stressen som kan komma med den. Därför skapade vi under våren 2021 programmet ”Upgrading yourself for tomorrow – a sustainable worklife program” tillsammans med vår partner Oxy Group. Programmet ger tydlig och användbar vägledning i syfte att skapa ökat välmående för alla anställda.
- Karin Schreil, Sverigechef TietoEvry 

"

Jag kan verkligen rekommendera att jobba tillsammans med Oxy Group! De har varit riktigt proffsiga, lyhörda och adaptiva utifrån de behov som dykt upp på vägen. Vi har haft workshops i hälsofrämjande ledarskap som har varit väldigt uppskattade av deltagarna. Jag kan verkligen tänka mig jobba tillsammans med Oxy Group igen.
- Filippa Finnström, HR Business Partner MTR

"

Vi på Competensum har anlitat Oxy Group i våra HR-nätverk och kan varmt rekommendera dem. Vår bild är att de med fördel kan vara en samarbetspartner vid insatser över längre tid i organisationen, men även tillfälliga, kompetenshöjande och ögonöppnande insatser ger stort värde!

"

Ett smart koncept! Oxy Group har verkligen boostat vår organisation och våra team med ny energi.

"

Joakim Wedlund på Oxy Group var en trovärdig och engagerande talare. Hans föreläsning var både tankeväckande, rolig och helt rätt i tiden. Även nu långt efteråt pratar vi om vi är personer som tar jobbet med i det privata eller det privata med till jobbet.

"

Kan varmt rekommendera Oxy Groups utbildningar och workshops om ledarskapsutveckling.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!