Referenser
– några av Oxy Groups kunder & case

E.ON

Utveckling
av hela avdelningar för att utveckla kultur, samarbeten och ledarskap.

OSA-utredningar för fördjupad förståelse av status för strukturella och psykosociala förutsättningar.

Ledarskapsutbildning för alla ledare: Optimera hälsofrämjande ledarskapsbeteenden.

Cytiva

Utvecklingsprogram under ca 10 månader för ledare och medarbetare – Hållbara medarbetare & ledare i en hybrid tid.

Utveckling av modernt arbetssätt för ledningsgrupp, konkret support för ledare i att leda på ett hållbart effektivt sätt, medarbetarutbildning för hållbar prestation och individuell coaching.

Tietoevry

Sustainable Work Life Program – utvecklingsprogram för att skapa hälsofrämjande beteenden i organisationen med fokus på att leda i det hybrida och självledarskap. För Sverige och därefter globalt. Digitalt, på engelska.

Föreläsningar för ledare & medarbetare.

We Effect

Halvårslånga ledarskapsprogram för ledare i Asien och Afrika. Det goda ledarskapet, konflikthantering, kommunikation, feedback. Fokus på dialog, konkreta övningar, beteendeutveckling och att skapa sin egen personliga ledarhandbok.

Utveckling för ledare i små grupper, kombinerat med individuell coaching. Digitalt, på engelska.

Massive Entertainment

Heldagskonferens med föreläsning om Collaboration och övningar för att dra lärdomar från samarbetet under pandemin.

Teamutveckling

Rådgivning Learning & Development

MTR

Utbildningsprogram för ledare inom hälsofrämjande ledarskap i praktiken. Hur leda medarbetare på ett sätt som motverkar stress och skapa goda samarbeten. Stort fokus på dialog i små grupper och konkreta övningar utifrån ledarnas egna konkreta arbetssituation.

Utvecklingsstöd för HR på MTR Tunnelbanan med syfte att skapa ett mer proaktivt arbetssätt för att stödja organisationen i hälsofrämjande ledning och arbetssätt.

"

Vad vi gjort och gör för E.ON: Ledarskapsutveckling, kulturutveckling med OBM, mångfald & inkludering, executive coaching, teamutveckling

"

Vad vi gjort för Canon: Ledarträning i mångfald & inkludering

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!