Facilitering och moderering

Att leda förändring handlar mycket om att kunna facilitera och moderera samtal. Det är ofta lättare att göra det som utomstående facilitator. Vi lyssnar in, skapar dialog där alla får komma till tals och faciliterar vägen framåt. Det kan vara teamutveckling, ledarforum eller events av olika slag. 

Livestreamade events med moderator

Vi genomför också gärna livestreamade events med moderator i vårt inarbetade koncept Oxy Talks. Det är 30 min studioinspelade samtal som leds av vår mycket uppskattade och flitigt anlitade moderator Sanna Balsvik. Vi gör ett program med deltagare från kund och expert/er från Oxy Group, med syftet att lyfta det ni har behov av att kommunicera.

Vi använder Oxy Talks-konceptet som grund och anpassar efter era behov. Vi har en inarbetad effektiva process för att skapa en livesändning (digital eller hybrid med publik fysiskt i rummet under samtalet) som vi spelar in och ni kan använda i olika sammanhang. Självklart kan vi också göra det enbart fysiskt om ni vill slippa det digitala! Ett effektfullt, lättillgängligt och proffsigt sätt att lyfta frågor internt och/eller externt för era kunder.

Se filmen nedan för att höra vad Oxy Groups kund Essity tänkte när de anlitade oss för ett Essity Talks och titta på våra Oxy Talks för inspiration!

Vad får ni för moderator?

Sanna Balsvik är moderator, konferencier, programledare och facilitator. Hon har lång erfarenhet av att stå på scen och leda alla typer av möten och konferenser, både live och digitalt, och har en stor kameravana. I sitt bagage har hon tjugo års erfarenhet av ledarskap som chef och ledare vid Sveriges Television där hon praktiskt arbetat med att driva processer och leda verksamheter. Sanna tar i dag främst uppdrag som moderator, eventstöd och som facilitator för förändringsprocesser och grupputveckling.

Som moderator har Sanna en naturlig scennärvaro och kontakt med publiken som främjar interaktivitet och delaktighet och även skapar en öppen och trygg stämning på scen. Alltid väl förberedd, med en god timing och spontan humor, bemästrar Sanna både en större och mindre publik tillika det uppsluppna men även det mer allvarliga. Med sin kunskap och erfarenhet av ledarskap och möten och presentationer kan Sanna också hjälpa till med upplägg, manus och förberedelser.

Citat om Sanna Balsvik:
“Med stort engagemang och hög professionalitet modererade Sanna Uppsala kommuns chefsdagar under hösten. På ett enastående och tryggt sätt orkestrerade Sanna ett mångfacetterat programinnehåll med ett flertal inslag och snabba skiften mellan underhållning, panelsamtal, anföranden och interaktivitet. Sanna var inte bara moderator utan även ett ovärderligt processtöd och ett mycket gott bollplank för mig som ansvarig för framtagandet av året Chefsdagskoncept.” Sharon Emanuel, Uppsala kommun

“Vi har anlitat Sanna som moderator vid flera hybridevent. Hon är påläst och lätt att samarbeta med och hon utstrålar ett proffsigt och charmigt lugn inför sin publik. Hennes engelska är utmärkt och hon kommer alltid ihåg att involvera den digitala publiken. Som projektledare känns det väldigt tryggt att ha Sanna vid rodret!” Sophia Loader, projektledare och eventansvarig, Tysk – Svenska Handelskammaren

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!