Om Oxy Group

Oxy Group är en högkompetent spelare i myllret av företag som jobbar med ledarskapsprogram och verksamhetsutveckling. Vi fokuserar på konkret utveckling med beteendeförflyttning i fokus – för hela verksamheter, grupper och individer. Vi är seniora konsulter och coacher som gör verkstad av snack och syresätter verksamheter på ett hållbart sätt. Vårt huvuderbjudande ledarskapsprogram & verksamhetsutveckling med beteendeförflyttning i fokus. Vi skapar starkare, tryggare och mer kreativa ledningsgrupper, tydligt kommunicerande ledare, bättre samarbetande team, högre psykologisk trygghet och en hälsofrämjande engagerande arbetskultur med bättre work-life balance. Vi kan vara med om rådgivande partner “vid sidan om” eller leda hela processer. Eller något däremellan. 

Kompetenser inom Oxy Group

Vi har samlat några av de vassaste kompetenserna hos riktigt härliga konsulter och coacher med så bra erfarenhet, drivkraft och kunskap så att de driver egna företag och gör uppdrag ihop inom Oxy Group. Vi jobbar i hela landet och har alla en önskan om att få göra riktigt bra hållbar nytta för kunder – allt från hela verksamheter till enskilda individer. 

Förändrings- och processledning
Organisational Behavior Management
Coachning & facilitering
Kommunikations- och employer branding-expertis
Diversity & Inclusion
HR-strategi och beteendeutveckling

Oxy Groups vision & mission

Oxy Groups vision är en mer välmående, hållbar och snäll värld. Oxy Groups mission är att hjälpa verksamheter att förbättras genom insikter och beteendeförändringar hos människor. Vi jobbar för att arbetsplatser ska genomsyras av tydlighet, enkla processer och en hållbar positiv kultur. Alla ska känna att det är meningsfullt, att de mår bra, arbetar effektivt och har energi över till att ta ansvar för att bete sig klokare, snällare och bidra till en hållbar värld. Oxy Groups värderingar och beteendekoder är mod, ärlighet, göra ordentligt och passa på att ha roligt!

"

Vi på på E.ON är otroligt glada och stolta över att få jobba med dessa fantastiska människor som hjälper, utmanar och leder oss på resan mot en bättre och ”varmare” arbetsplats där alla får plats! Genom att skapa bättre relationer och reflektera över våra beteenden skapar väl fungerande och effektiva team! Vi längtar till våra seminarier, trots att de kan vara utmanande, för vi älskar att lära oss mer - Vickie Peolin och Mikael Lundström ni är grymma. Tack Oxy Group.
- Urban Schill, Head of business IT Engergy Networks at E.ON

"

Nice, useful, engaging and fun session with us! We really enjoyed it and the whole team was buzzing about it afterwards so we consider it a huge success.
- Chef på Nasdaq efter workshop inom Effektiv och hållbar prestation

"

Vi vill att våra anställda ska få bästa möjliga verktyg att hantera förändring, och stressen som kan komma med den. Därför skapade vi under våren 2021 programmet ”Upgrading yourself for tomorrow – a sustainable worklife program” tillsammans med vår partner Oxy Group. Programmet ger tydlig och användbar vägledning i syfte att skapa ökat välmående för alla anställda.
- Karin Schreil, Sverigechef TietoEvry 

"

Jag kan verkligen rekommendera att jobba tillsammans med Oxy Group! De har varit riktigt proffsiga, lyhörda och adaptiva utifrån de behov som dykt upp på vägen. Vi har haft workshops i hälsofrämjande ledarskap som har varit väldigt uppskattade av deltagarna. Jag kan verkligen tänka mig jobba tillsammans med Oxy Group igen.
- Filippa Finnström, HR Business Partner MTR

"

Vi på Competensum har anlitat Oxy Group i våra HR-nätverk och kan varmt rekommendera dem. Vår bild är att de med fördel kan vara en samarbetspartner vid insatser över längre tid i organisationen, men även tillfälliga, kompetenshöjande och ögonöppnande insatser ger stort värde!

"

Ett smart koncept! Oxy Group har verkligen boostat vår organisation och våra team med ny energi.

"

Joakim Wedlund på Oxy Group var en trovärdig och engagerande talare. Hans föreläsning var både tankeväckande, rolig och helt rätt i tiden. Även nu långt efteråt pratar vi om vi är personer som tar jobbet med i det privata eller det privata med till jobbet.

"

Kan varmt rekommendera Oxy Groups utbildningar och workshops om ledarskapsutveckling.

Hur kan vi hjälpa er?

Oxy Groups medgrundare är Kristina Sundbaum och Ann-Sofie Forsmark. De driver Oxy Group tillsammans med konsulter och coacher med bas i Stockholm och Göteborg i första hand – men jobbar i hela landet. Vi vågar påstå att vi är väldigt trevliga allihop, vi trivs verkligen i Oxy Group och vi tror att våra kunder märker det. Vill ni ha riktigt bra ledare och en effektiv, lönsam och hälsofrämjande verksamhet? Vi vet hur. Kontakta oss.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!