Om Oxy Group

Oxy Group är en högkompetent spelare i myllret av företag som jobbar med ledarskapsprogram och verksamhetsutveckling. Vi fokuserar på konkret utveckling med beteendeförflyttning i fokus – för hela verksamheter, grupper och individer. Vi är seniora konsulter och coacher som gör verkstad av snack och syresätter verksamheter på ett hållbart sätt. Vårt huvuderbjudande ledarskapsprogram & verksamhetsutveckling med beteendeförflyttning i fokus. Vi skapar starkare, tryggare och mer kreativa ledningsgrupper, tydligt kommunicerande ledare, bättre samarbetande team, högre psykologisk trygghet och en hälsofrämjande engagerande arbetskultur med bättre work-life balance. Vi kan vara med om rådgivande partner “vid sidan om” eller leda hela processer. Eller något däremellan. 

Kompetenser inom Oxy Group

Vi har samlat några av de vassaste kompetenserna hos riktigt härliga konsulter och coacher med så bra erfarenhet, drivkraft och kunskap så att de driver egna företag och gör uppdrag ihop inom Oxy Group. Vi jobbar i hela landet och har alla en önskan om att få göra riktigt bra hållbar nytta för kunder – allt från hela verksamheter till enskilda individer. 

Förändrings- och processledning
Organisational Behavior Management
Coachning & facilitering
Kommunikations- och employer branding-expertis
Diversity & Inclusion
HR-strategi och beteendeutveckling

Oxy Groups vision & mission

Oxy Groups vision är en mer välmående, hållbar och snäll värld. Oxy Groups mission är att hjälpa verksamheter att förbättras genom insikter och beteendeförändringar hos människor. Vi jobbar för att arbetsplatser ska genomsyras av tydlighet, enkla processer och en hållbar positiv kultur. Alla ska känna att det är meningsfullt, att de mår bra, arbetar effektivt och har energi över till att ta ansvar för att bete sig klokare, snällare och bidra till en hållbar värld. Oxy Groups värderingar och beteendekoder är mod, ärlighet, göra ordentligt och passa på att ha roligt!

"

Vad vi gjort och gör för E.ON: Ledarskapsutveckling, kulturutveckling med OBM, mångfald & inkludering, executive coaching, teamutveckling

"

Vad vi gjort för Canon: Ledarträning i mångfald & inkludering

Hur kan vi hjälpa er?

Oxy Groups medgrundare är Kristina Sundbaum och Ann-Sofie Forsmark. De driver Oxy Group tillsammans med konsulter och coacher med bas i Stockholm och Göteborg i första hand – men jobbar i hela landet. Vi vågar påstå att vi är väldigt trevliga allihop, vi trivs verkligen i Oxy Group och vi tror att våra kunder märker det. Vill ni ha riktigt bra ledare och en effektiv, lönsam och hälsofrämjande verksamhet? Vi vet hur. Kontakta oss.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!