Om Oxy Group

Oxy Group är en högkompetent spelare i myllret av leverantörer som jobbar med organisations- och individutveckling. Vi jobbar med att utveckla arbetsplatser på ett hälsofrämjande sätt som verkligen ger effekt, hållbart.

Oxy består av ett 20-tal konsulter med kompetenser och lång erfarenhet inom HR, hälsostrategi, ledarskapsutveckling, kommunikation och verksamhetsutveckling. 

Vi är alla egna företagare som jobbar ihop eftersom vi vet att alla våra kompetenser behöver samspela för att få till riktig bra utveckling av arbetsplatser. Vi jobbar med ett modernt tänk av gig-ekonomi-leveranser som verkligen utgår från organisationernas behov. Vi är konkreta, jobbar med beteenden och siktar alltid på hållbarhet och ett modernt förhållningssätt till omvärlden.

Oxy Group ägs av Kristina Sundbaum och Ann-Sofie Forsmark som driver verksamheten tillsammans med engagerade Oxykonsulter belägna på olika platser i Sverige.

Oxy Group skapar:

 • Tydligare, mer lyhört och hälsofrämjande ledarskap
 • Starkare, tryggare och mer kreativa grupper
 • Ökad självkännedom hos individer och grupper
 • Kommunikation kring vision, strategi och mål så att alla förstår och vill vara med
 • Önskad kultur genom att göra beteenden av värderingar i ord
 • Bättre möteskultur
 • Ökad jobbhälsa och hållbarhet med utrymme för rörelse och work-life balance

Vår perfekta kund är en som jobbar med oss långsiktigt som en partner och gör insatser på alla nivåer – från organisation och högsta ledning till individnivå. Det är då vi verkligen vet att vi gör skillnad på riktigt. Men vi gör också mindre insatser som start! Vi vågar påstå att vi är supertrevligt gäng där alla har hög kompetens och ofta flera års erfarenhet av ledningspositioner.

Vi trivs verkligen och tror på det vi gör. Våra kunder nöjer sig aldrig med bara en insats. 

Oxys mission

Vår mission är att hjälpa organisationer att skapa förutsättningar att stärkas för att vara en framgångsrik och motståndskraftig verksamhet genom medarbetare som har bra förutsättningar för jobbet – för prestation, engagemang och välmående. Vi vill med evidensbaserade och erfarenhetsbaserade insatser gå från ord till konkret handling och hjälpa organisationer att fortsätta förbättras i en komplex och ständigt föränderlig värld. Därmed vill vi bidra ett friskt och hållbart samhälle.

För att genomföra det samlar vi mycket kvalificerade egenföretagare som alla bidrar med sin kompetens inom organisations- och individutveckling och som vill tillhöra ett kreativt sammanhang för mer kundnytta, gemenskap och utveckling.

Vårt team

Vi har många olika kompetenser, vi stärker varandra och vi ger oss inte.

Vi har samlat några av de vassaste kompetenserna hos riktigt härliga konsulter med så bra erfarenhet, drivkraft och kunskap så att de driver egna företag. Vi finns i större delen av landet och har alla en önskan om att få göra riktigt bra nytta för kunder och satsar alltid på att komplettera varandras kompetenser utifrån kundens önskan och vår kunskap om vad de verkligen behöver. 

Det händer något värdefullt när en HR-strateg och en kommunikatör skapar resultat tillsammans, när en psykolog bollar ett uppdrag med en utvecklingsledare, när en digital strateg och en ekonom pratar beteendeförändring på organisationsnivå. Tillsammans blir vi ett superteam med många års erfarenhet från våra arbetsliv, anställningar, kunder och uppdrag.

Kompetenser inom Oxy

Verksamhetsutvecklare & processledare
OBM-konsulter & beteendevetare
HR-strateger samt People & Business-advisors
Coacher, terapeuter, mentala tränare
Kommunikationsexperter & employer branding-strateger
Hälsostrateger
Arbetsmiljöexperter

Våra betendekoder

Vi lever som vi lär. Vi:

 

 • Är modiga och ärliga
 • Tänker nytt, gör ordentligt
 • Levererar värde med värme
 • Passar på att ha roligt

Är du konsult och nyfiken på Oxy Group?

Som konsult hos Oxy Group kan du kombinera fördelarna med att vara fri egenföretagare och ändå ingå i ett härligt, klokt och inspirerande sammanhang med kollegor. Vi satsar mycket på att stödja varandra i utveckling och stärka våra respektive affärer, Oxys gemensamma. Vår filosofi är att vi kan göra större skillnad, vara modigare och lära oss mer när vi jobbar tillsammans än om var och en verkar helt på egen hand.

"

Vi på på E.ON är otroligt glada och stolta över att få jobba med dessa fantastiska människor som hjälper, utmanar och leder oss på resan mot en bättre och ”varmare” arbetsplats där alla får plats! Genom att skapa bättre relationer och reflektera över våra beteenden skapar väl fungerande och effektiva team! Vi längtar till våra seminarier, trots att de kan vara utmanande, för vi älskar att lära oss mer - Vickie Peolin och Mikael Lundström ni är grymma. Tack Oxy Group.
- Urban Schill, Head of business IT Engergy Networks at E.ON

"

Nice, useful, engaging and fun session with us! We really enjoyed it and the whole team was buzzing about it afterwards so we consider it a huge success.
- Chef på Nasdaq efter workshop inom Effektiv och hållbar prestation

"

Vi vill att våra anställda ska få bästa möjliga verktyg att hantera förändring, och stressen som kan komma med den. Därför skapade vi under våren 2021 programmet ”Upgrading yourself for tomorrow – a sustainable worklife program” tillsammans med vår partner Oxy Group. Programmet ger tydlig och användbar vägledning i syfte att skapa ökat välmående för alla anställda.
- Karin Schreil, Sverigechef TietoEvry 

"

Jag kan verkligen rekommendera att jobba tillsammans med Oxy Group! De har varit riktigt proffsiga, lyhörda och adaptiva utifrån de behov som dykt upp på vägen. Vi har haft workshops i hälsofrämjande ledarskap som har varit väldigt uppskattade av deltagarna. Jag kan verkligen tänka mig jobba tillsammans med Oxy Group igen.
- Filippa Finnström, HR Business Partner MTR

"

Vi på Competensum har anlitat Oxy Group i våra HR-nätverk och kan varmt rekommendera dem. Vår bild är att de med fördel kan vara en samarbetspartner vid insatser över längre tid i organisationen, men även tillfälliga, kompetenshöjande och ögonöppnande insatser ger stort värde!

"

Ett smart koncept! Oxy Group har verkligen boostat vår organisation och våra team med ny energi.

"

Joakim Wedlund på Oxy Group var en trovärdig och engagerande talare. Hans föreläsning var både tankeväckande, rolig och helt rätt i tiden. Även nu långt efteråt pratar vi om vi är personer som tar jobbet med i det privata eller det privata med till jobbet.

"

Kan varmt rekommendera Oxy Groups utbildningar och workshops om ledarskapsutveckling.

Hur kan vi hjälpa er?

Vill ni bli mer lönsamma och samtidigt vara en hälsofrämjande arbetsplats? Vi vet hur. Kontakta oss.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!