Syresättande ledarskapsprogram & verksamhetsutveckling 

Oxy Group genomför verksamhets- och ledarskapsutveckling och tycker om att tänka på det som syresättande. Vi vill gärna vara med våra kunder tills de inte behöver syre utifrån så vi är ofta med under längre tid, i varierande omfattning. Oss vänder du dig till om du vill åt spännande ledarskapsprogram som innehåller kommunikation, inkludering, AI och förändringshantering, hållbarhet/stresshantering, engagemang m.m. 

Vi arbetar också med verksamhetsutveckling genom förändringsledning, facilitering och coaching för allt från styrelsen till enskilda medarbetare. Ni får starkare, tryggare och mer kreativa ledningsgrupper och team, tydligt kommunicerande ledare, psykologisk trygghet och en hälsofrämjande engagerande arbetskultur med bättre work-life balance.

Vi gör verkstad av snack och skapar lönsamma verksamheter. Kontakta oss så lyssnar vi och syr ihop de insatser vi kan hjälpa er med och som passar in i er övriga verksamhet. 

 

 

Syreinjektioner som en del i längre utvecklingsprocesser

I våra ledarskapsprogram och utvecklingsprocesser ingår det ofta inspirerande syreinjektioner. Se exempel nedan och kontakta oss för förslag!

 

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!