Har du tänkt på vad det kostar att driva en ineffektiv organisation? Vi hjälper er att investera i rätt insatser som ger resultat.

Oxy Group är konsulter och coacher som hjälper ledningsgrupper, team och individer med att optimera arbetet, minska energispill och skapa en framgångsrik och välmående kultur. Vårt huvuderbjudande är att leda eller stötta i utvecklingsprocesser för beteendeförflyttning från nuläge till önskat läge - oavsett om det handlar om att komma iordning efter omorganisation, optimera samarbetet i en ledningsgrupper eller vända från en stressad och pressad medarbetargrupp till en engagerad effektiv.

Vi arbetar med förändringsledning och coaching för allt från styrelsen till enskilda medarbetare, i mindre insatser eller hela processer. Ni får starkare, tryggare och mer kreativa ledningsgrupper och team, tydligt kommunicerande ledare, psykologisk trygghet och en hälsofrämjande engagerande arbetskultur med bättre work-life balance.

Vi gör verkstad av snack!

Delmoment som ofta ingår i våra uppdrag:

Som komplement ger vi också syreinjektioner i form av föreläsningar eller deltar i att skapa bra event för tydlig engagerande kommunikation. Läs mer nedan!

 

 

Vill du och dina kollegor ha en syreinjektion? 

Vårt huvuderbjudande är facilitering av utveckling genom våra förändringsledare och coacher.  Men vi ger också syreinjektioner genom inspirerande föreläsningar med konkreta verktyg, kortare utbildningar och moderatorstöd till att skapa värdefulla event internt och externt. Vi arrangerar också livestreamade event. Läs mer och kontakta oss för förslag!

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!