Föreläsningar, event, utbildningar & workshops

Vi vill föreläsa om det som känns relevant för just den kund vi är hos. Vi tweakar alltid för att försöka få alla åhörare att få ut något av föreläsningen. Tanken är ju att vi vill ge en syreinjektion till era interna processer, kanske inspirera till små förändringar som leder till större förbättringar när alla gör dem. Vi ger här exempel på några föreläsningar, Oxy Talks-event tillsammans med kund, och andra kortare inspel. Men kom gärna med förslag på andra ämnen som passar just er.

 

Nyfikenhet och inkluderande ledarskap

Nyfikenhet och inkluderande ledarskap

Nyfikenhet och inkluderande ledarskap – träna dig till en bättre inkluderande ledare genom att använda din nyfikenhet. Blogg av Oxy Groups Urban Björn.

Hållbart ledarskap bygger friska och framgångsrika organisationer

Hållbart ledarskap bygger friska och framgångsrika organisationer

Ledare som jobbar strategiskt med sin egen hälsa är mer närvarande och uppmärksamma på det som sker i sin grupp och i omvärlden. De har enklare att fatta rätt beslut och göra prioriteringar, är mer positiva och har lättare att agera och hantera hög press och stress.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!