Hållbart arbetsliv – Sustainable Work Life

Vi vill att våra anställda ska få bästa möjliga verktyg att hantera förändring, och stressen som kan komma med den. Därför skapade vi under våren 2021 programmet ”Upgrading yourself for tomorrow – a sustainable worklife program” tillsammans med vår partner Oxy Group. Programmet ger tydlig och användbar vägledning i syfte att skapa ökat välmående för alla anställda. – Karin Schreil, Sverigechef TietoEvry 

Öka lönsamhet och välmående, minska sjukfrånvaro och stress. Låter det bra? Gör då som TietoEvry och flera andra av våra kunder och satsa på att investera i vårt program Hållbart arbetsliv – Sustainable Work Life. 

Vad innebär Hållbart arbetsliv – Sustainable Work Life?

Hållbart arbetsliv är när du får arbeta i ett sammanhang där medarbetare och ledare har hög förmåga att prioritera, samarbeta, kommunicera och utföra arbetet effektivt på ett hjärnsmart sätt. Alltså, där du utnyttjar din kapacitet genom att ge tid för återhämtning under dagen, och med andra knep är effektiv och samtidigt klarar av högt tempo och motverkar negativ stress. I våra utvecklingsprocess/program för Hållbart arbetsliv hjälper vi kunder med att utveckla beteenden som skapar mänsklig hållbarhet, engagemang, konkreta beteendefokuserade insatser för medarbetare, ledare och ledningsgrupp parallellt.

Högre lönsamhet och attraktion 

Programmen skapar högre lönsamhet omgående. För vad kostar sjukskrivningar, ineffektivitet och omställningar? Miljoner. Eftersom förutsättningar för ett mer hållbart arbetsliv är väldigt attraktivt hos arbetstagare i dag, förbättrar ni oddsen för att era bästa kompetenser stannar kvar och ni får lättare att attrahera medarbetare.

Våra program pågår under ca 6-12 månader utan att ta för mycket tid av den löpande verksamheten. Vi varvar utbildningsdagar/halvdagar med löpande kommunikation med deltagarna. Komplement av coaching individuellt eller i grupp är viktigt för att ge riktigt bra resultat. 

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!