Att leda i svåra tider

Att leda i svåra tider kan liknas vid att skärpa ledarskapet en nivå. Att fokusera på det viktigaste. Det handlar egentligen inte om en annan typ av ledarskap utan att ta fram sin förmåga att lyssna, vara tydlig och skapa trygghet.

I den här föreläsningen med Pernilla Aspe tar vi upp det ledare behöver fokusera på än mer, för att hjälpa andra chefer och medarbetare att upprätthålla verksamhet, ett bra arbetsklimat och god psykisk hälsa. 

Innehåll i föreläsningen Att leda i svåra tider

  • Tydlig kommunikation
  • Lyssnande ledarskap
  • Hur agera förebild
  • Hur skapa motivation och psykologisk trygghet

Pernilla Aspe välkomnar att inför föreläsningen samla in konkreta utmaningar för de deltagande ledarna. Dessa kan hon då fokusera på för att ge så mycket relevanta insikter och verktyg som möjligt under den tid hon har i mötet.

Om Pernilla Aspe

Pernilla Aspe har mångårig erfarenhet av ledarskap och verksamhetsutveckling, både som anställd och som entreprenör. Idag hjälper hon företag och organisationer att arbeta med utveckling av ledarskapsförmågor, facilitering, konflikt- och stresshantering och kulturfrågor. Som både ICF-certifierad coach och KBT-terapeut hjälper hon ledare med både coaching och terapi. Ibland finns mer behov av terapi än coaching, och tvärtom.

Pernilla Aspe har också stor kunskap inom hälsofrämjande ledarskap och arbetssätt och anlitas ofta för att skapa bättre arbetsrelationer och hållbara beteenden i organisationer. Hon har hög förmåga att lyssna in grupper och individer för att få en bild av befintligt nuläge och ta dem framåt mot önskade lägen. 

I feedback får Pernilla ofta höra att hon skapar engagemang, vinner människors förtroende, är kunnig och respektfullt utmanar till förändring.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!