Pernilla Aspe

Oxy Group konsult Pernilla Aspe

Pernilla Aspe

“I feedback får jag ofta höra att jag skapar engagemang, vinner människors förtroende, är kunnig och respektfullt utmanar till förändring.”

Pernilla är konsult inom huvudsakligen terapi/coaching, team- och individutveckling samt ledningsstöd. Pernilla har mångårig erfarenhet av ledarskap och verksamhetsutveckling, både som anställd och som entreprenör. Pernilla anlitas ofta för att skapa bättre arbetsrelationer och hållbara beteenden i organisationer. Hon har hög förmåga att lyssna in grupper och individer för att få en bild av befintligt nuläge och ta dem framåt mot önskade lägen. Hon hjälper idag företag och organisationer att arbeta med utveckling av ledarskapsförmågor, konflikt- och stresshantering och kulturfrågor. Hennes teoretiska bakgrund ligger inom kbt, act, organisationsutveckling, psykologi och kognitionsvetenskap.  

Pernilla Aspe anlitas främst för:

Program Hållbart arbetsliv – Sustainable Work Life

Ledarskapsutveckling

Coaching & chefshandledning

Föreläsning First aid kit för hållbar prestation 

Föreläsning Palla trycket

Föreläsning Samtalets ädla konst 

Fler Oxykonsulter

Emma Vallin

Emma Vallin

Team- och individutveckling, executive coaching och hållbar prestation.

läs mer

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!