Lotta Strindberg

Oxy Group konsult Lotta Strindberg

Lotta Strindberg

“Jag drivs av att se utveckling genom förändrade tankemönster och uttryckssätt. Andra säger att jag har en särdeles skarp men trevlig förmåga att greppa tag i ett tappat fokus i en grupp eller möte och hålla målet i sikte – och att jag är lyhörd, varm och klok.”

Lotta är konsult inom huvudsakligen digital marknadsföring, kommunikation och förändringsprocesser. Lotta är utbildad coach inom kommunikation och förändringsprocesser samt utbildad webbkommunikatör. Under sin studietid antog Lotta jobbet innehållsansvarig på en av landets största ledarskapssajter. Nu jobbar hon med ett antal kunder inom marknadsförings- och kommunikationsfrågor, däribland internt för Oxy Group. Lotta är närvarande, lyhörd, engagerad och nyfiken. Hon lever för utveckling, tillit och glädje i organisationer, team och individer!

Lotta Strindberg anlitas främst för:

Ledarskapsutveckling

Coaching & chefshandledning

Fler Oxykonsulter

Emma Vallin

Emma Vallin

Team- och individutveckling, executive coaching och hållbar prestation.

läs mer

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!