Joakim Wedlund

Oxy Group konsult Joakim Wedlund

Joakim Wedlund

“Jag har en lång bakgrund från näringslivet som partner på en av nordens största advokatbyråer, som VD och som professionell styrelseledamot. Kombinerat med min utbildning ger det mig en väldigt bra förståelse för hur organisationer, team och individer fungerar samt för de utmaningar som ledande befattningshavare står inför dagligen.”

Joakim är konsult inom huvudsakligen executive coaching, utveckling av styrelse, ledningsgrupp och individ. Joakim har lång bakgrund från näringslivet som partner på en av nordens största advokatbyråer, som VD och som professionell styrelseledamot. Kombinerat med en master i coaching- och organisationspsykologi från the University of Sydney ger det honom en mycket bra förståelse för hur organisationer, team och individer fungerar samt för de utmaningar som ledande befattningshavare står inför dagligen. Joakim drivs av att optimera. Optimera individer, team och organisationer.

Joakim Wedlund anlitas främst för:

Coaching & handledning

Program Hållbart arbetsliv – Sustainable Work Life

Program Corporate Athlete

Workshop Mental tuffhet

Test & analys Mental tuffhet – team

Test & analys Mental tuffhet – individ

Fler Oxykonsulter

Emma Vallin

Emma Vallin

Team- och individutveckling, executive coaching och hållbar prestation.

läs mer

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!