Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Den framgångsrika och hållbara arbetsplatsen år 2020

mars 5, 2020 08:30 09:30

Oxyfrukost på Vasagatan i Stockholm, Central Hotel.
Hur skapar man förutsättningar på organisations- ledarskaps och individnivå för att bli framgångsrik och hållbar i en tid av ökad digitalisering, automatisering och stora möjligheter till, och ibland upplevt hot om, förändring?

Oavsett bransch krävs idag ett starkt fokus på att skapa förutsättningar för att vara i framkant, eller bara hänga med, för hej vad det går!

De flesta vet vad som behövs men vi märker att många tycker det är svårt att faktiskt få det att hända. Och det vill vi göra något åt.

Vi tror det mer än någonsin krävs ett starkt fokus på att arbeta med att skapa förutsättningar för att vara hållbart framgångsrika. Förutsättningar som handlar om att göra det vi vet.

Varmt välkommen till en frukost med oss på Oxy Group där vi både ruskar om, rustar och inspirerar.

Vi är en nystartad organisation som vilar på flera hundra år av gemensam erfarenhet. Den har vi samlat till en uthållig, glad och envis krutdurk av kompetens inom organisationsutveckling, beteendeförändring, employer branding, coaching, hälsostrategi, kommunikation, ledarskapsutveckling och mycket mer. Vi vill verkligen hjälpa er få saker att hända på riktigt. Vi gört! Men först vill vi bjuda dig på frukost och berätta mer.

Frukost från 8.00
Seminarium 8.30-9.30
Stanna kvar och mingla eller få speedkonsulthjälp 9.30-10.30

Details

Date:
mars 5, 2020
Time:
08:30 09:30

Venue

Central Hotel
Central Hotel, Vasagatan 38
Stockholm, Sverige
+ Google Map

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!