Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

GETTING (the right) SHIT DONE – Undvik dyra misstag, gör rätt förbättringar

november 11, 2020 11:30 12:15

sjalvledarskap-en-del-av-organisationens-arbetsmiljostrategi

Alla organisationer och individer strävar efter förbättring, hur bra vi än anser oss vara. Kruxet är svårigheten att få rätt förbättring att hända.
I Oxys webbinarium Getting (the right) shit done delar vi med oss av hur vi skapar resultat av utvecklingsprojekt, mål och strategier. Getting it done helt enkelt. 

För dig som önskar ta organisationen till en ny plats på ett riktigt effektivt sätt och vill rusta era verksamhetsutvecklare och ledare med konkreta verktyg för effektiva förbättringsprojekt.

Jag vill inte missa detta – ANMÄLAN

Moderator: Sanna Balsvik, processledare med lång erfarenhet av förändringsprocesser
Deltagare: Ann-Sofie Forsmark, hälsostrateg, ledarskaps, – och OBM-konsult med bakgrund som civilekonom och Daniel Karlsson, PhD, process- och projektledare som leder processer med utgångspunkt från transparens, samarbete och beteenden
Plats: Zoom
Kostnad: din tid, inget mer

Details

Date:
november 11, 2020
Time:
11:30 12:15

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!