Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Proaktiv stresshantering för ledare: se tecken innan det är för sent! Digital utbildning.

december 11, 2020 09:00 10:30

Välkommen till en konkret digital utbildning där du lär dig upptäcka tecken på stress innan det är för sent och omsätta din kunskap i beteenden som på riktigt stärker dina medarbetare (och dig själv).

ANMÄLAN: Anmäl dig till info@oxygroup.se. Ange namn, titel och arbetsplats.

Den här utbildningen vänder sig till dig som vill förstå och få verktyg för hur du kan agera när dina medarbetare visar tecken på ohälsa, Utbildningen sker digitalt i tre delar och hålls av Cecilia Waldenström, civilekonom och KBT-terapeut, som utbildar och coachar individer och organisationer inom ledarskap och hälsa.

INNEHÅLL:

Del 1 13 nov: Proaktiv stresshantering för ledare: datum på gång. Upptäcka och förebygga stress hos medarbetare, chefen som förebild och kulturens roll i hälsoarbetet, medarbetarens ansvar, beteendepsykologi m.m.

Del 2 30 nov: Fördjupning i hur du skapar resiliens som ledare och hos dina medarbetare: datum på gång. Hur kan du som ledare stärka din egen resiliens, ledarens roll i det preventiva och proaktiva arbetet m.m.

Del 3 11 dec: Digitalt uppföljningstillfälle: datum sätts senare. Du får möjlighet till fortsatt samtalsstöd för stöd i ditt ledarskap

Vi rekommenderar att kombinera utbildningen med fortsatt samtalsstöd/affärscoaching som uppföljning med individuellt fokus. 

INVESTERING:

5900 kr för hela utbildningen. 4 personer eller fler från samma arbetsplats: 20 % rabatt (maila oss för särskild anmälan)
3900 kr om du endast vill gå del 1

Anmäl dig till info från Oxy

Details

Date:
december 11, 2020
Time:
09:00 10:30

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!