Grupputveckling för grupper i förändring

Insatsen Grupputveckling för grupper i förändring skapar välfungerande, framgångsrika och välmående grupper.

Din organisations grupputmaning:
Ni är omorganiserade, växtvärkiga eller har förändrad kompetens- och gruppsammansättning. Kanske har ni ny chef, en eller flera nya strategier, målsättningar eller andra förändringar på gång.

Så får vi en grupp att fungera och bli framgångsrik

Resultat av vår insats leder till att vi tillsammans med er har skapat en välfungerande, framgångsrik och välmående grupp som samarbetar bra, fokuserar på rätt saker och har ett gemensamt engagemang i arbetet framåt. Insatsen Grupputveckling för grupper i förändring genomförs med fördel för flera olika grupper i organisationen, parallellt eller efter varandra.

Oxy fungerar som en katalysator och ledningsstöd för att effektivt och hållbart bygga grupper. Med lång erfarenhet av ledning och förändringsprocesser i bagaget jobbar vi hands on med aktiva processer som skräddarsys efter organisationens behov. Vårt mål är att grupper i förändring får ett tydligt och konkret stöd till att relativt snabbt komma igång och jobba och samarbeta framgångsrikt och effektivt tillsammans.

Oxykonsulter är dessutom tillgängliga som ledarstöd under hela processen. Att vara ledare för grupper i förändring, kanske mitt under pågående omorganisation, är en rejäl utmaning. Väl värt att satsa på att ta in proffsstöd som support och katalysator.

Genomförande av grupputveckling

Vi börjar med en analys av organisationens behov, utmaningar, framgångsfaktorer, friskfaktorer och budget. Sedan sätter vi gemensamma mål och tydliggör förväntningar.

Efter det designas just er process. Vi tittar på vad som behövs, föreslår konkreta aktiviteter och sätter en tidsram. Vi genomför processen som tar gruppen till utsatt mål och till sist görs uppföljning och utvärdering. Under processens gång stödjer vi ledaren för att skapa bästa resultat på ett hållbart sätt.

Vi kan lägga till individuell coaching, ledarskapsutveckling, boostande föreläsningar och andra hälsofrämjande insatser vid behov. Vi siktar alltid mot ett långsiktigt partnerskap med våra kunder för att kunna göra skillnad på riktigt. 

Oxykonsulter som genomför insatsen Grupputveckling för grupper i förändring:

Sanna Balsvik är förändringsledare & processledare med lång ledarerfarenhet från mediebranschen och av digitala möten.

Vickie Peolin är hälsostrateg & UGL-handledare med mångårig branschöverskridande erfarenhet av hälsofrämjande förändringsarbete.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!