First Aid Kit för hållbar prestation

Med Pernilla Aspe

Kan vi prestera hållbart utan att sänka ambitionen? Förstå skillnaden mellan funktionell och dysfunktionell prestation – skillnaden mellan prestationskrav och ambitionsglädje.

Kan vi själva påverka att prestationen blir lustfylld istället för kravfylld? Påverkar vår attityd till prestation upplevelsen av stress eller välmående? Vad leder till krav på perfektion och vad leder till glädjen att utvecklas? 

I Pernilla Aspes inspirerande föreläsning/workshop med interaktiva inslag och tid för gemensam reflektion får du insikter om hur prestation kan vara hållbar och hur du kan leda dig själv på ett hälsofrämjande sätt – och leda andra om du har en ledarroll. Eller med andra ord: insikter om, och konkreta verktyg för, hur ditt självledarskap kan locka fram den sunda prestationen för att bryta den onda cirkeln av stress.  Hitta fram till den sunda prestationen och ambitionen.

Tid: Ca en 1 timme – anpassas efter kund och behov

Om Pernilla Aspe

Pernilla Aspe är certifierad coach och vill vara med och bidra till bättre arbetsrelationer och hållbara beteenden i organisationer. I feedback får hon ofta höra att hon skapar engagemang, vinner människors förtroende, är kunnig och respektfullt utmanar till förändring. Pernilla har erfarenhet av ledarskap och verksamhetsutveckling, både som anställd och som entreprenör, vilket skapar trovärdighet när hon hjälper företag och organisationer att arbeta med kultur, utveckling av ledarskapsförmågor, konflikt- och stresshantering. Pernilla trivs lika bra i utbildarrollen som i rollen som individuell ledarskapscoach eller KBT- & Act-terapeut.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!