Psykologisk trygghet i praktiken

Med Ann-Sofie Forsmark 

Psykologisk trygghet är affärsnytta. Föreläsningen – gärna med interaktivitet – ger ökad förståelse för hur ni vårdar och utvecklar psykologisk trygghet för bättre lärande och utveckling.

Övergripande innehåll:

  • Dagens arbetsliv – utmaningar och möjligheter
  • Psykologisk trygghet- fluff eller business?
  • Att stärka psykologisk trygghet i vardagen

Tid: Vanligen 60-90 min men kan anpassas i tid

Ann-Sofie Forsmark

Ann-Sofie Forsmark har en fot i ekonomin, en i beteendevetenskap, och drivs av att hjälpa ledare och arbetsplatser att skapa förutsättningar för starka och hållbara prestationer. Vägen dit handlar om goda organisatoriska förutsättningar, ett modernt ledarskap och medarbetarskap i en frisk kultur. Ann-Sofie är engagerad, nyfiken, lyhörd och envis och de egenskaperna smittar hon deltagare med under utbildningar och föreläsningar. Det viktigaste för Ann-Sofie är att se till så att det sker en positiv och hållbar förändring som effekt av uppdrag.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!