Grupputveckling för grupper i förändring

Det är en stor utmaning för chefer att jobba med gruppdynamiken under förändringsprocesser. Nu är vi dessutom mitt i den största förändringen på länge och försöker vänja oss vid att jobba digitalt med utveckling i det här nya normala. Det är lite svårare, bara att konstatera! Investera i att ta hjälp av proffs på förändring och grupputveckling för att effektivt få grupper på banan!

I den här workshopen får du en försmak av vad Oxy Groups Susanna Balsvik & Vickie Peolin kan göra för organisationer med behov av grupputveckling. Lär om orsaker till att grupper inte fungerar optimalt och vad vi kan göra åt det. Förändringsmotstånd, gruppdynamik och vikten av utvecklande ledarskap. Mycket energi och högt värde utlovas.  

Susanna Balsvik & Vickie Peolin har en unik kombination av kompetenser och erfarenheter från olika branscher. De har under många år jobbat med grupper i förändring och lett dem mot välmående, effektivitet och hållbar framgång. Vi hjälper er att få till riktigt bra team som jobbar effektivt tillsammans oavsett vilka utmaningar de ställs inför.

Tid: 90-120 min men anpassas efter behov

Investering: 499 kr per person exkl. moms eller enligt offert vid särskilda önskemål

Susanna Balsvik är förändringsledare & processledare med lång ledarerfarenhet från mediebranschen och av digitala möten. 

Vickie Peolin är hälsostrateg & UGL-handledare med mångårig branschöverskridande erfarenhet av hälsofrämjande förändringsarbete. 

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!