Hälsoekonomi – för framgång och mer engagemang

Hälsoekonomi kan vara helt avgörande för framgång. Men hur ska vi våga fatta beslut om investeringar i medarbetarnas hälsa om vi inte vet hur vi ska räkna på det? Och vad gäller just för din organisationer? Vi hjälper er räkna och satsa på rätt saker för just er.

Hälsoekonomi, styrtal och nyckeltal

Hälsoekonomi kan vara lite klurigt eftersom det inte bara handlar om att mäta sjukfrånvaro. Produktionsbortfall, sjuknärvaro, lågt engagemang m.m. är faktorer som direkt påverkar det ekonomiska resultatet. Vi hjälper er identifiera de mest uppenbara riskbeteendena för ohälsa och hur ni kan räkna på hur de påverkar det ekonomiska resultatet. Vi identifierar också de relevanta KPI:er som krävs för att proaktivt motverka kostsam ohälsa. 

Beteendeförändring är vägen fram

När vi väl vet vilka förändringar som krävs för att säkerställa smart hälsoekonomiska KPI:er och aktiviteter i verksamheten, behöver vi koppla dessa till vilka beteenden som behöver förändras. Det krävs att förutsättningar för dessa beteendeförändringar skapas för att få önskat resultat. Vi hjälper er med organisational behaviour management för att ta steg för steg mot den önskade verksamhet ni vill åt. 

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!