Ledarskap och ledningsgrupper

Utveckling av ledarskap och ledningsgrupper är en kärna i vad Oxy Group bidrar med. Ledarnas förmåga att leda – genom god självkännedom och kommunikationsförmåga – har en central roll påverkan på kultur, engagemang och lönsamhet. Det påverkar allt, helt enkelt. Dessutom ser vi gång på gång att ledningsgruppens funktion och samarbete kan utvecklas till att verkligen bidra till en organisations verksamhet OM de gör rätt saker i ledningsgruppen. 

Ledarskapsprogram

Våra ledarskapsprogram sträcker sig (oftast) över minst ett år, beroende på vilken takt arbetsgivaren vill ha. Vi kombinerar grupputbildning och individuell coaching för att verkligen göra nytta. Vi anpassar efter kund och vi är noga med att vi verkligen hjälper till att ta ledarskapet till en bättre nivå. Kort om vår ledarskapsutveckling;

  • Fokus på trygghet, mod och kommunikation
  • Leds av flera ledarskapsutvecklare med hög kompetens
  • Utvecklingsprocess med grund i kundens värderingar och kultur
  • Självkännedom, kollegialt lärande och forskningsbaserade konkreta verktyg 
  • Utbildningsdagar heldag eller halvdag + kommunikationsplattform
  • Individuell coaching

Utveckling av ledningsgrupper

Vi hjälper ledningsgrupper att optimera sitt samarbete under några månader i anpassade utvecklingsprogram. Vi börjar med att skapa en gemensam förståelse för vad ledningsgruppens roll är, och hur högeffektiva grupper jobbar. Därefter mycket fokus på att lyckas få till samarbete om de frågor som bör ligga ledningsgruppens bord, och hitta former för att ta andra frågor utanför. 

Snabb offertförfrågan här!

Löpande ledarskapsutveckling och coaching en nyckel till framgång

I en tid när vi ständigt måste förhålla oss till ändrade förutsättningar ställs höga krav på ledarskapet. För att genomföra förändringar behöver alla medarbetare engageras men det ligger ett särskilt ansvar på ledarna i en organisation att agera föredömen, köpa in sig på den utveckling som ska ske, lyssna in medarbetare och anpassa utveckling utifrån verkliga förutsättningar. Ledare behöver stöd i detta och utvecklas kontinuerligt – oavsett hur rutinerad du är.

Alla har olika utgångspunkt, olika styrkor att förstärka, olika utvecklingsområden att jobba med. Oxys ledarskapsutvecklare utgår från vetenskapligt prövade metoder och.varvar teori med mycket konkreta och beteendeinriktade workshops. Vi fokuserar på att coacha ledare i de vardagliga dilemmor som dyker upp för att göra utvecklingen så givande som möjligt.

Vi har ledarskapsprogram och coachingprogram – men vi skräddarsyr alltid efter att vi har lyssnar alltid in er situation!

Nyfikenhet och inkluderande ledarskap

Nyfikenhet och inkluderande ledarskap

Nyfikenhet och inkluderande ledarskap – träna dig till en bättre inkluderande ledare genom att använda din nyfikenhet. Blogg av Oxy Groups Urban Björn.

Hållbart ledarskap bygger friska och framgångsrika organisationer

Hållbart ledarskap bygger friska och framgångsrika organisationer

Ledare som jobbar strategiskt med sin egen hälsa är mer närvarande och uppmärksamma på det som sker i sin grupp och i omvärlden. De har enklare att fatta rätt beslut och göra prioriteringar, är mer positiva och har lättare att agera och hantera hög press och stress.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!