Material att ladda ner för dig som är coworkare på United Spaces

Mall för beteendeförändring

Beteenden är vanebildande! Att ändra på vanor är inte alltid lätt, men även gamla hundar lyckas med rätt hjälp. I den här mallen får du bra hjälp för att lyckas! 

Mall för beteendeförändring

Ladda ner pdf

Skicka nedladdninglänk till:

Godkänn vår Integritetspolicy för att ladda ner filen.

 

 

Frågeställningar för att uppnå Corporate Wellness

Alla vill väl uppnå Corporate Wellness! Men hur? Formulera frågor och strukturera arbetet framåt med hjälp av den här mallen som bygger på KASAM (modellen/teorin “känsla av sammanhang”). Be oss om hjälp för att facilitera de förändringar som behöver ske!

Uppnå Corporate Wellness

Ladda ner pdf

Skicka nedladdninglänk till:

Godkänn vår Integritetspolicy för att ladda ner filen.

 

Reflektionsfrågor för en bra arbetsdag

Många av oss vet vad vi behöver för att må bra på jobbet och i livet i stort. Men är inte alltid vi tar oss tid att fråga oss om vi faktiskt gör det vi borde, och har det vi behöver. De här frågorna hjälper dig att tänka till och få saker i rullning.

Reflektion för en bra arbetsdag

Ladda ner pdf

Skicka nedladdninglänk till:

Godkänn vår Integritetspolicy för att ladda ner filen.

Hur kan vi hjälpa er?

Vill ni bli mer lönsamma och samtidigt vara en hälsofrämjande arbetsplats? Vi vet hur. Kontakta oss.

Kompetenser inom Oxy

Verksamhetsutvecklare & processledare
OBM-konsulter & beteendevetare
HR-strateger samt People & Business-advisors
Coacher, terapeuter, mentala tränare
Kommunikationsexperter & employer branding-strateger
Hälsostrateger
Arbetsmiljöexperter

Oxy Group är en högkompetent spelare i myllret av leverantörer som jobbar med organisations- och individutveckling. Det som skiljer oss från andra är att vi jobbar med att utveckla arbetsplatser på ett hälsofrämjande sätt som verkligen ger effekt, hållbart.

Oxy består av ett 20-tal konsulter med kompetenser och lång erfarenhet inom HR, hälsostrategi, ledarskapsutveckling, kommunikation och verksamhetsutveckling. 

Vi är alla egna företagare som jobbar tillsammans eftersom vi vet att alla våra kompetenser behöver samspela för att få till riktig bra utveckling av arbetsplatser. Vi har ett modernt tänk av gig-ekonomi-leveranser som verkligen utgår från organisationernas behov. Vi är konkreta, jobbar med beteenden och siktar alltid på hållbarhet och ett modernt förhållningssätt till omvärlden.

Oxy Group ägs av Kristina Sundbaum och Ann-Sofie Forsmark som driver verksamheten tillsammans med engagerade Oxykonsulter belägna på olika platser runtom i Sverige.

Oxy Group skapar:

  • Tydligare, mer lyhört och hälsofrämjande ledarskap
  • Starkare, tryggare och mer kreativa grupper
  • Ökad självkännedom hos individer och grupper
  • Kommunikation kring vision, strategi och mål så att alla förstår och vill vara med
  • Önskad kultur genom att göra beteenden av värderingar i ord
  • Bättre möteskultur
  • Ökad jobbhälsa och hållbarhet med utrymme för rörelse och work-life balance

Vi jobbar gärna med dem som ser oss som en långsiktig partner för insatser på alla nivåer – från organisation och högsta ledning till individnivå. Det är då vi verkligen vet att vi gör skillnad på riktigt. Men vi gör också mindre insatser! Vi vågar påstå att vi är supertrevligt gäng där alla har hög kompetens och ofta flera års erfarenhet av ledningspositioner.

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!