Hej!

Oxy Group Associates är ett sammanhang för kvalitetssäkrade konsulter som har löpande kontakt och kollegial gemenskap för erfarenhetsutbyte, kompetensutveckling och en roligare och mer givande företagarsituation. Oxy Group erbjuder ett tydligt årligt program och en riktigt positiv och värdeskapande plattform för samverkan som kan leda till affärsmöjligheter! 

Vad får du som Oxy Group Associate?

AFFÄRSUTVECKLING

Ett tydligt program per termin med fysiska och digitala träffar där fokus ligger på din affärsutveckling

Kontaktskapande inom Oxy Group och med många andra, t.ex. potentiella kunder

Digital Slack-plattform för löpande sammanhang, kompetensutbyte och inspiration

Samverkan som kan leda till uppdrag via Oxy Group och möjlighet till tipsprovision om du skapar affärer för andra

Möjlighet att delta i Oxy Groups utbildningar till förmånligt rabatterat pris

Möjlighet att bli Oxykonsult (med mer löpande affärssamarbete) om förutsättningarna finns för båda parter

MARKNADSFÖRING

Som associate har du möjlighet att i din egen marknadsföring och med kundkontakter använda att du är en del av Oxy Group och stärka ditt erbjudande genom att ingå i “större” varumärke med högre leveranssäkerhet och trygghet för kund med fler kompetenser

Du marknadsförs med bild och namn som underkonsult på Oxy Groups hemsida 

Du har möjlighet att marknadsföra dig och nätverka med potentiella kunder och andra konsulter på våra event som Oxy Days och bjuda in kunder till Oxy Talks

SOCIALT

Egen men inte ensam!

Du får ett socialt sammanhang, gemenskap, stöd och har roligt tillsammans med andra kloka och likasinnade företagare! Guld värt, tycker vi!

Träffar & konferenser

Oxy Group erbjuder Oxy Associates ett tydligt program per termin med fysiska och digitala träffar där fokus ligger på din affärsutveckling – både genom att utveckla din affär och skapa nya relationer genom samverkan. Vi bjuder in externa kunniga föreläsare för inspiration och kompetensutveckling.

Kick off-dagar höst & vår

Fysiska heldagsträffar i kick off-anda med Oxy Group Associates för faciliterad affärsutveckling utifrån din egen affär; sätta mål för hösten/våren, planera, trycktesta på kollegor, inspireras av extern talare, social-kollegialt umgänge och nätverkande med Oxys. Vi träffas i lokal centralt i Stockholm, kl 10-16 + AW för den som vill.

Hösten 2023 hade vi kick off-träff i 4 september i Kungsträdgården, Stockholm. Extern talare var då Johan Åberg, vd Next State.

Digitala träffar

Affärsutvecklingsträffar med omvärldsspaning kring aktuellt ämne, uppföljning affärsutveckling, reflektion, utbyte och diskussion. Ofta externa föreläsare. Digitalt, kl 9-11.30.

Höstens digitala träffar är 2 oktober och 18 december

Oxy Days - konferenser höst & vår

En heldagskonferens arrangerad av Oxy Group för möte och nätverkande mellan kunder, associates, konsulter och intresserade. Syresättande, inspirerande och lockande program med stora möjligheter för kontaktskapande – och för Oxys att synas. Centralt i Stockholm kl 10-16 + AW för de Oxys som vill. Kostnad: 990 kr för Oxy Associates.

Hösten 2023 är Oxy Day 23 november centralt i Stockholm.

Står du bakom vår vision och våra värderingar?

Det tycker vi är viktigt.

Oxy Groups vision är en mer välmående, hållbar och snäll värld. Oxy Groups mission är att hjälpa verksamheter att förbättras genom insikter och beteendeförändringar hos människor. Vi jobbar för att arbetsplatser ska genomsyras av tydlighet, enkla processer och en hållbar positiv kultur. Alla ska känna att det är meningsfullt, att de mår bra, arbetar effektivt och har energi över till att ta ansvar för att bete sig klokare, snällare och bidra till en hållbar värld. Oxy Groups värderingar och beteendekoder är mod, ärlighet, göra ordentligt och passa på att ha roligt!

Vad investerar du för att vara en Oxy Group Associate? 

10 tkr / halvår
Ingen bindningstid. Möjlighet till delbetalning finns.

Anmälan

Klicka här för att anmäla dig om du har fattat beslutet att det här är rätt för dig. Vi välkomnar nya Oxy Associates två gånger per år, inför vår- och höst-träffar. Om du inte ännu har haft en dialog med Oxy Group om att bli en associate, kommer vi att kontakta dig för ett möte så att vi kan lära känna varandra lite. Vi är måna om att det ska bli en bra match mellan Oxy Group och dig!

Kontakta oss gärna!

Sanna Balsvik, eventproducent & facilitator

 073 365 11 50
sanna.balsvik@oxygroup.se

Lotta Strindberg, eventkoordinator/kommunikation

 070 924 23 83
lotta.strindberg@oxygroup.se

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!