Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Digital frukost: Hantera motgångar med mental tuffhet

juni 4, 2020 09:00 09:45

Digital frukost med Oxy Group: Hantera motgångar med mental tuffhet

Zoom, 4 juni kl. 9-9.45 med Oxy Groups Joakim Wedlund och Kristina Sundbaum under moderering av Ann-Sofie Forsmark. 

Med utgångspunkt i den välbeforskade psykologiska teorin om mental tuffhet (mental toughness) (Clough, Earle and Sewell, 2002) diskuterar vi vad som avgör hur vi både personligt och yrkesmässigt hanterar motgångar. Helt enkelt hur vi kan ta oss upp för de där uppförsbackarna i livet och få lite vind i håret i nedförsbackarna. Den nuvarande pandemin känns för många av oss som en lång uppförsbacke som vi inte ens kan se slutet på. Men vad är det som avgör hur vi hanterar motgångar?

Joakim Wedlund är executive coach och certifierad i utvecklingsverktyget MTQ Plus som kartlägger din mentala tuffhet. Han har testat medgrundarna av Oxy Group, Kristina Sundbaum och Ann-Sofie Forsmark i hur de hanterar motgångar. Vi diskuterar testet och hur vi kan använda oss av metoden för att leda oss själva och andra, och inte minst lyfta det till organisationsutveckling.

Varmt välkommen!

Details

Date:
juni 4, 2020
Time:
09:00 09:45

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!