Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webbinarium: Thriving not just surviving – verktyg för hållbar prestation hösten 2020

augusti 27, 2020 09:30 10:15

effektiv_hållbarhet

Det är dags att starta upp en höst som inte liknar någon annan. Covid-19 påverkar både privatliv och arbetsliv, och verkar nu ta ett mer långsiktigt grepp om hela samhället.

Att prestera hållbart mot uppsatta mål, att hantera utmaningar i en föränderlig värld – ja, det är alltid en utmaning. Lägg till en pandemi på det och det blir tydligt att vi behöver lite fler och vassare verktyg för att stå stadigt i stormen och samtidigt navigera dit vi ska!

Under det här webbinariet vill vi ge dig och er på din arbetsplats konkreta verktyg för att skapa förutsättningar för din personliga hållbara (jobb)vardag. Genom att involvera gruppen/teamet kan ni stötta varandra. 

Vi kommer att diskutera:

  • Hur håller vi engagemanget och motivationen uppe när vi inte kan jobba som vi vill?
  • Vilka verktyg och rutiner blir viktiga för att prestera hållbart hösten 2020?
  • Vad kan jag tänka på i min roll som medarbetare i att leda mig själv?
  • Vad behöver jag som ledare tänka extra på för att själv hålla och stötta mina medarbetare att hålla?

Vi tar avstamp i den bästa salutogena modellen för just hållbara prestationer: KASAM, Känsla av Sammanhang som säkerställer att vi fokuserar såväl på driv och engagemang, som kompetens och tydlighet. Vi tar också hjälp av vår samarbetspartner Hållbar vardags erfarna vd Anna Ahrenfelt för att ge er tips och verktyg som funkar.

Varmt välkommen att anmäla dig och varför inte tipsa kollegorna om att vara med så får ni allihop en värdefull och konkret injektion för den kommande jobbhösten.

Details

Date:
augusti 27, 2020
Time:
09:30 10:15

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!