Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webbinarium: Den förrädiska mållinjen – målstyrningsarbete och engagemang i turbulenta tider

oktober 1, 2020 15:00 15:45

Målstyrning och engagemang, post-its

Effektiva processer i målstyrningsarbetet och attraktiva mål som engagerar – knivigt! Vi har tagit hjälp av en av de bästa på området, Stefan Söderfjäll som har enorm erfarenhet av att lotsa organisationer och ledare mot måluppfyllnad. Med är också Oxys organisationskonsult, coach och KBT-terapeut Pernilla Aspe samt Jörgen Forslund, grundare av GoalEnvision.

Det här får du med dig: 
Förståelse för hur du kan jobba mot mål i en tid då de känns förrädiska. Det är svårt att skapa motiverande mål som ger mening åt jobbet men oh, så viktigt. Det är medarbetarna som ska förverkliga målen – lär dig att sätta mål och göra dem attraktiva att jobba för idag. Och imorgon. Och om jättelänge. Även när allt har förändrats. Igen.

Webbinariet är främst till för:
Dig som jobbar inom HR, som chef och ledare eller sitter i en ledningsgrupp. Men alla är varmt välkomna – inga hemlisar här!

Vi pratar om:

  • Vilken roll spelar mål i ett läge när mycket känns osäkert?
  • Vi blir ju aldrig klara ändå – räcker det inte med en riktning?
  • Vilka mål kan engagera medarbetare?
  • Vilket sorts målarbete engagerar medarbetare?
  • Och nu då när vi inte jobbar från kontoret – orkar vi verksamhetsutveckla hemma?

Mer om deltagarna:

Stefan Söderfjäll har studerat organisations- och socialpsykologi vid Umeå universitet, författat flera uppskattade böcker på temat ledarskap och motivation. Idag är han främst verksam som organisationskonsult via webbportalerna leadforward.se samt teampro.se där han arbetar med forskning och utveckling inom organisation, grupp och ledarskap.

Pernilla Aspe är en erfaren organisationskonsult, coach och KBT-terapeut inom Oxy Group. Med hennes expertis och erfarenhet som verksamhetsledare inom näringslivet, kan organisationer lyckas med att realisera mål genom se till så att ledningsgruppens målsättningar blir hela organisationens.

Jörgen Forslund är också han en erfaren organisationskonsult som grundat GoalEnvision, ett verktyg som hjälper ledningsgrupper att samlas kring mål och vision och formulera strategin för hur de ska få dem att hända. Det är huret som räknas!

Jag vill inte missa detta – ANMÄLAN

Details

Date:
oktober 1, 2020
Time:
15:00 15:45

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!