Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Oxy Talks – samtal med Gröna Lunds vd Magnus Widell

mars 19, 2021 11:30 12:00

Oxy Talks Magnus Widell

Oxy Talks – Magnus Widell, vd Gröna Lund, om fritt fall och motivationens bergochdalbana

Oxy Talks – premiär!
Oxy bjuder in Magnus Widell som första gäst i ett gäng spännande 30 minuters samtal. Nyfiket undrar vi hur vd:n för Gröna Lund har haft det under det senaste året. Hur mår de på nöjesparken? Hur motiverar de varandra? Hur leder Magnus verksamheten mitt under kriget mot ett virus? Vi lovar ett fartfyllt och spännande samtal som ger dig nya tankar och idéer. Modererat av Sanna Balsvik och som sidekick Ann-Sofie Forsmark. Häng på!

Tid: Fredag 19 mars kl 11:30-12:00
Var: Digitalt via Zoom
Investering: Oxy Talks är kostnadsfritt

Anmälan

Oxy Group är en grupp kompetenta utvecklare av organisationer och individer. I erfarenhetsbagaget har vi många års erfarenhet av ledarskap och utveckling inom näringsliv och offentlig verksamhet. Vi har jobbat som revisor, biolog, advokat, HR-strateg, rekryterare, forskare, designer, journalist, kommunikationsstrateg m.m. Nu jobbar vi med människor för att skapa lönsamhet. Vi utvecklar ledare, organisationer och HR med individen i fokus. Det är ju där det händer!

Details

Date:
mars 19, 2021
Time:
11:30 12:00

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!