Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Oxy Talks – samtal om sömn, är det chefens problem?

mars 26, 2021 08:30 09:00

Oxy Talks om sömn

Oxy Talks – 40% av medarbetarna har återkommande sömnproblem och 11% lider av insomni. Hur påverkar det företagets resultat?

Välkommen till Oxy Talks – 30 minuters samtal om ett viktigt ämne
Denna vecka vikten av god sömn för att kunna prestera och må bra. Många kämpar med sin sömn och med vakna nätter. Nu ställer vi dessutom om klockorna till sommartid, hur påverkas vi av det och hur bör vi hantera det?

Du möter Jaana Nykänen, vd på Divine Robot och Oxys sömnexpert Lisa Carpevi i ett spännande samtal som inledning på fredagen. De pratar om att vara kidnappad av sömnlöshet, vikten av sömn för att vaccin mot Covid-19 ska fungera fullt ut och varför din arbetsgivare har rätt att lägga sig i hur du sover.

Massor med konkret kunskap och hjälp för dig som inte alltid sover så bra. Och för dig som vill förstå hur du kan lägga dig i som chef. Vi lovar ett fartfyllt och spännande samtal som ger dig nya tankar och idéer. Modererat av Oxys egen stjärnmoderator Sanna Balsvik. Häng på!

Tid: Fredag 26 mars kl 8:30-9:00
Var: Digitalt via Zoom
Investering: Oxy Talks är kostnadsfritt

Anmälan

Oxy Group är en grupp kompetenta utvecklare av organisationer och individer. I erfarenhetsbagaget har vi många års erfarenhet av ledarskap och utveckling inom näringsliv och offentlig verksamhet. Vi har jobbat som revisor, biolog, advokat, HR-strateg, rekryterare, forskare, designer, journalist, kommunikationsstrateg m.m. Nu jobbar vi med människor för att skapa lönsamhet. Vi utvecklar ledare, organisationer och HR med individen i fokus. Det är ju där det händer!

Details

Date:
mars 26, 2021
Time:
08:30 09:00

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!