Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Grupputveckling för grupper i förändring – workshop

mars 26, 2021 11:00 12:30

Välkommen på digital workshop fredag 26 mars 11-12.30: Grupputveckling för grupper i förändring med två av Oxy Groups grupputvecklingsproffs

Det är en stor utmaning för chefer att jobba med gruppdynamiken under förändringsprocesser. Nu är vi dessutom mitt i den största förändringen på länge och försöker vänja oss vid att jobba digitalt med utveckling i det här nya normala. Det är lite svårare, bara att konstatera! Investera i att ta hjälp av proffs på förändring och grupputveckling för att effektivt få grupper på banan!

Fredagen den 26 mars kl 11:00 – 12:30 får du en försmak av vad Oxy Groups Sanna Balsvik & Vickie Peolin kan göra för organisationer med behov av grupputveckling. Lär om orsaker till att grupper inte fungerar optimalt och vad vi kan göra åt det. Förändringsmotstånd, gruppdynamik och vikten av utvecklande ledarskap. Mycket energi och högt värde utlovas.  

Sanna & Vickie har en unik kombination av kompetenser och erfarenheter från olika branscher. De har under många år jobbat med grupper i förändring och lett dem mot välmående, effektivitet och hållbar framgång. Vi hjälper er att få till riktigt bra team som jobbar effektivt tillsammans oavsett vilka utmaningar de ställs inför. 

Tid: Fredag 26 mars i 11.00-12.30
Var: Digitalt, Zoom
Investering: 499 kr per person exkl. moms.
Större grupp/vill ha specialanpassning: Kontakta oss så ordnar vi en anpassad workshop för just er.

Anmälan

Ingen utbildning för mig just nu, men gärna nyhetsbrev från Oxy – klicka här

Details

Date:
mars 26, 2021
Time:
11:00 12:30

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!