Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Oxy Talks – samtal med the queen of Företagskultur Linda Hammarstrand

april 16, 2021 08:30 09:00

Oxy Talks Linda Hammarstrand

Oxy Talks – Linda Hammarstrand, toppföreläsare och fd Director of Passion om att skapa gröna siffror och en företagskultur som fungerar i vardagen

Oxy Talks – tredje gången gillt
Oxy har bjudit in Linda Hammarstrand på ett 30 minuters samtal och DU är varmt välkommen att lyssna!

Ett spännande och spänstigt samtal mellan Linda Hammarstrand och vår egen konsult Fredrik Steinmann som har erfarenhet från kulturbärare som IKEA, Manpower och PwC. Hur får vi företagskulturen att fortsätta gälla när vi ses via skärmen? Hur kan du som ledare kan bidra till företagskulturen och passionen, och också hur var och en bidrar på sin sträcka i organisationens stafettlopp mot uppsatta mål? Och vad har passion med saken att göra?

Tid: Fredag 16 april kl 8:30-9:00
Var: Digitalt via Zoom
Investering: Oxy Talks är kostnadsfritt

Anmälan

Oxy Group är en grupp kompetenta utvecklare av organisationer och individer. I erfarenhetsbagaget har vi många års erfarenhet av ledarskap och utveckling inom näringsliv och offentlig verksamhet. Vi har jobbat som revisor, biolog, advokat, HR-strateg, rekryterare, forskare, designer, journalist, kommunikationsstrateg m.m. Nu jobbar vi med människor för att skapa lönsamhet. Vi utvecklar ledare, organisationer och HR med individen i fokus. Det är ju där det händer!

Details

Date:
april 16, 2021
Time:
08:30 09:00

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!