Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Oxy Talks – samtal med Sveriges marinchef Ewa Skoog Haslum

augusti 27, 2021 08:30 09:00

Oxy Talks Ewa Skoog Haslum

“När det krisar tittar alla på ledaren”

Välkommen till Oxy Talks höstpremiär!

Sveriges marinchef Ewa Skoog Haslum gästar Oxy Talks och delar med sig av sin unika erfarenhet om ledarskap.

Vi utlovar ett spännande samtal med Ewa Skoog Haslum som har gjort en stadig karriär inom marinen till den högsta strategiska positionen. Ett resonemang om skillnader i ledarskap på olika nivåer, vad som gör en riktigt god ledare och vad vi kan lära oss av pandemin och näringslivets nyvunna krismedvetenhet.

Med oss är också Oxykonsulten Joakim Wedlund, expert inom utveckling av ledare och ledningsgrupper. Joakim Wedlund har en karriär som advokat bakom sig och en djup förståelse för ledares utmaningar. Nu hjälper han organisationer med utveckling av ledare, ledningsgrupper och styrelser.

Ett inspirerande samtal som inledning på höstterminen under ledning av moderator Susanna Balsvik.

Tid: Fredag 27 augusti kl 8:30-9:00
Var: Digitalt via Zoom (nedladdning ej nödvändig)
Investering: Oxy Talks är kostnadsfritt

Anmälan

Oxy Group är en grupp kompetenta utvecklare av organisationer och individer. I erfarenhetsbagaget har vi många års erfarenhet av ledarskap och utveckling inom näringsliv och offentlig verksamhet. Vi har jobbat som revisor, biolog, advokat, HR-strateg, rekryterare, forskare, designer, journalist, kommunikationsstrateg m.m. Nu jobbar vi med människor för att skapa lönsamhet. Vi utvecklar ledare, organisationer och HR med individen i fokus. Det är ju där det händer!

Detaljer

Datum:
augusti 27, 2021
Tid:
08:30 09:00

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!