Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Oxy Talks – med entreprenören Mohammed Homman

oktober 1, 2021 08:30 09:00

Oxy Talks 1 oktober Mohammed Homman

Hur växer bolag utan att pressa människor in i väggen?

Oxy Talks får besök av serieentreprenören Mohammed Homman, vd för biotechföretaget Vironova – ett starkt växande företag som bland annat utvecklar teknik för effektiv vaccinproduktion. Mohammed har mottagit utmärkelsen Årets Pionjär från stiftelsen IFS och HMK Carl XVI Gustaf som hedrar och lyfter fram duktiga entreprenörer med utländsk bakgrund. I juryns motivering står bland annat att “Mohammed Homman representerar den nya generationen av nybyggare, som fått möjligheten till högre studier i Sverige och dessutom drivs av entreprenörskapets utmaningar. Han identifierar ett problem och har insikten att engagera experter från andra discipliner för att förverkliga sin vision.”

Tillsammans med Oxys prestationscoach Emma Vallin, tidigare affärsutvecklare och ledare vid multinationella företag, reder vi ut hur vi kan jobba entreprenöriellt för tillväxt utan att skapa prestationsångest och psykisk ohälsa. Kan vara en svår ekvation för många – men behöver inte vara det med rätt verktyg.

Våra spännande och inspirerande halvtimmessamtal i Oxy Talks leds som vanligt av vår briljanta moderator Sanna Balsvik.

Tid: Fredag 1 oktober kl 8:30-9:00
Var: Digitalt via Zoom
Investering: Oxy Talks är kostnadsfritt

Anmälan

Oxy Group är en grupp kompetenta utvecklare av organisationer och individer. I erfarenhetsbagaget har vi många års erfarenhet av ledarskap och utveckling inom näringsliv och offentlig verksamhet. Vi har jobbat som revisor, biolog, advokat, HR-strateg, rekryterare, forskare, designer, journalist, kommunikationsstrateg m.m. Nu jobbar vi med människor för att skapa lönsamhet. Vi utvecklar ledare, organisationer och HR med individen i fokus. Det är ju där det händer!

Detaljer

Datum:
oktober 1, 2021
Tid:
08:30 09:00

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!