Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Oxy Talks – med Fannys Förebilder

oktober 29, 2021 09:00 09:30

Oxy Talks Fanny Widman

Du som investerar i jämställdhet vinner

Få med dig tips på hur du stärker jämställdhetsarbetet!

Välkommen att ta en paus från hybridkaoset och huvudbryn över hur vi ska överleva i allt nytt och konstigt. I kommande Oxy Talks pratar vi inte om något nytt egentligen. Men vi behöver prata om det. Fanny Widman är vår gäst och pratar om affärs- och verksamhetsutveckling som bevisligen leder till starkare affärer. Affärsutveckling med jämställdhet som drivkraft för lönsamhet.

Fanny Widman driver podden Fannys Förebilder där hon tar upp frågan om hur vi påverkas av avsaknaden av jämställdhet i näringslivet, politiken och ja, hela samhället. Hennes mångåriga podd har haft gäster som Urban Björn, fd SVP Swedbank, Magdalena Greger, vd Systembolaget, Caroline Farberger, vd ICA Försäkring och Fredrik Hillelson, grundare av Novare Executive Search. Och det är bara några av alla hundratals deltagare. Intervjuerna i podden har gjort Fanny Widman till en hejare på jämställdhet och hon delar gärna med sig av sin kunskap!

Oxy Groups medgrundare Kristina Sundbaum deltar också i samtalet. Hon vill utveckla Oxy Groups arbete för hållbart framgångsrika affärer och människor genom att också bidra till att skapa mer jämställda arbetsplatser. Hur kan arbetsgivare investera i utveckling som skapar förbättring på riktigt?

Alla är välkomna och vi hoppas att många investerar i den här halvtimmen!
Våra spänstiga halvtimmessamtal i Oxy Talks leds som vanligt av vår briljanta moderator Sanna Balsvik.

Tid: Fredag 29 oktober kl 9:00-9:30
Var: Digitalt via YouTube
Investering: Oxy Talks är kostnadsfritt

Anmälan

Oxy Group är en grupp kompetenta utvecklare av organisationer och individer. I erfarenhetsbagaget har vi många års erfarenhet av ledarskap och utveckling inom näringsliv och offentlig verksamhet. Vi har jobbat som revisor, biolog, advokat, HR-strateg, rekryterare, forskare, designer, journalist, kommunikationsstrateg m.m. Nu jobbar vi med människor för att skapa lönsamhet. Vi utvecklar ledare, organisationer och HR med individen i fokus. Det är ju där det händer!

Details

Date:
oktober 29, 2021
Time:
09:00 09:30

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!