Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Oxy Talks – med Elin Almén

december 10, 2021 08:30 09:00

Oxy Talks Elin Almén

Elin Almén – Mer pengar genom humor. Vi skojar inte!

Om humor och improvisation som verktyg för arbetsrelationer och ledningsarbete.

“Präktigt ambitiös eller humoristisk relationsbyggare? Det behöver inte vara en motsättning, hur du än ser på din yrkesroll är det smart att använda humor för att bygga arbetskultur och ett vinnande ledarskap.” Det säger Elin Almén, prisbelönad komiker, improvisatör och manusförfattare till tv-programmet Svenska nyheter.

I årets sista Oxy Talks ger Elin Almén konkreta tips för hur du kan använda humor i relationsbyggandet och för att skapa trygghet på jobbet – det allra viktigaste för att bygga effektiva välfungerande arbetsplatser.

Tillsammans med Oxys kulturbyggare och EQ-guru Mikael Lundström får du under en inspirerande halvtimme ta del av hur humor kan användas för att lösa upp knutar, skapa den där viktiga stämningen vi vill åt och utveckla ledarskap. Du får veta varför det kan vara viktigt att skratta åt skämt även om det inte är särskilt kul, och varför du når bättre resultat om du berättar om när du gjorde bort dig senast.

Oxy Talks leds som vanligt av vår trygga moderator och Oxykollega Sanna Balsvik.

Tid: Fredag 10 december kl 8:30-9:00
Var: Via YouTube
Investering: Oxy Talks är kostnadsfritt

Anmäl dig, kollegorna, chefen, ledningsgruppen och vännerna NU!

Anmälan

Oxy Group är en grupp kompetenta utvecklare av organisationer och individer. I erfarenhetsbagaget har vi många års erfarenhet av ledarskap och utveckling inom näringsliv och offentlig verksamhet. Vi har jobbat som revisor, biolog, advokat, HR-strateg, rekryterare, forskare, designer, journalist, kommunikationsstrateg m.m. Nu jobbar vi med människor för att skapa lönsamhet. Vi utvecklar ledare, organisationer och HR med individen i fokus. Det är ju där det händer!

Details

Date:
december 10, 2021
Time:
08:30 09:00

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!