Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Oxy Talks – Dagens & morgondagens arbetsliv, expertpanelen spanar

mars 18, 2022 08:30 09:00

Dagens och morgondagens arbetsliv - expertpanelen spanar

Dagens & morgondagens arbetsliv

Individualiseringens revolution i arbetslivet är här. Vilken arbetsgivare och medarbetare vill du vara? 

“Jag har aldrig varit med om att så många vill byta jobb”  – Human Capital-specialisterna Novares CEO Fredrik Hillelson.

“2022 är pilotandets år – nu måste vi testa vad som funkar och rimmar med vilka vi vill vara” – Tommie Cau, affärsutvecklare med fokus på morgondagens arbetsliv.

“Nu handlar det om ett modernt medarbetarskap, medledarskap. Och att vårda förutsättningar för genuint engagemang och motivation” –  Ann-Sofie Forsmark, Oxy Groups medgrundare, expert inom hållbar prestation och ledarskap.

Tommie Cau, Fredrik Hillelson, Ann-Sofie Forsmark samt moderator och processledare Sanna Balsvik delar sina nutids- och framtidsspaningar om dagens och framtidens arbetsliv, arbetsgivares varumärkesdilemma och rekrytering. Du får också konkreta exempel på vad arbetsgivare kan testa. Viktiga ställningstaganden både arbetsgivare och medarbetare behöver göra NU.

Tid: Fredag 18 mars kl 8:30-9:00
Var: Via YouTube
Investering: Oxy Talks är kostnadsfritt

Anmäl dig, kollegorna, chefen, ledningsgruppen och vännerna NU!

Anmälan

Oxy Group är en grupp kompetenta utvecklare av organisationer och individer. I erfarenhetsbagaget har vi många års erfarenhet av ledarskap och utveckling inom näringsliv och offentlig verksamhet. Vi har jobbat som revisor, biolog, advokat, HR-strateg, rekryterare, forskare, designer, journalist, kommunikationsstrateg m.m. Nu jobbar vi med människor för att skapa lönsamhet. Vi utvecklar ledare, organisationer och HR med individen i fokus. Det är ju där det händer!

Details

Date:
mars 18, 2022
Time:
08:30 09:00

Relevanta nyheter från Oxy!

Vill du har information om kommande utbildningar och evenemang? Skriv in dig här så skickar vi dig information vi tror du vill ha, inte mer.

Ja tack!

Stort tack! Vi kommer inte att spamma dig och hoppas att du ska tycka vår information om kommande events och utbildningar vara relevant för dig!